UEFA Conference League Corvinul, outsider clar la casele de pariuri înainte de returul cu Astana
Data publicării:
Corvinul Hunedoara joacă returul cu Astana din turul III preliminar al Conference League, cu speranţa de a ajunge în playoff. În tur, Astana s-a impus la Sibiu cu 2-1, după ce Corvinul a condus la pauză. 

Casele de pariuri, însă, o dau ca outsider clar pe Corvinul. Cota Corvinului la victorie variază între 5,50 şi 5,60 la principalele case de pariuri, în timp ce Astana are o cotă cuprinsă între 1,55 şi 1,60 la victorie. Şi egalul este considerat greu de obţinut, casele de pariuri oferind cote între 3,85 şi 4,20 pentru un astfel de rezultat. 

Hunedorenii, însă, nu renunţă fără luptă. 

"E zi de meci. Joacă Corvinul în Europa! Toată energia noastră se îndreaptă către meciul retur cu FC Astana din turul III al UEFA Conference League!", au scris hunedorenii pe pagina de Facebook. Într-o altă postare, hunedorenii şi-au exprimat optimismul printr-un singur cuvânt: "Credem"

Înaintea meciului de la Almaty, Astana s-a încurcat în Cupa Kazahstanului. A remizat în meciul tur din semifinale cu Yelimai Semey, scor 0-0.

Cei de la Astana au jucat peste 20 de minute în superioritate numerică, după ce Yashin a fost eliminat în minutul 70.

Florin Maxim anunţa că echipa sa merge în Kazahstan pentru victorie 

"Astana e o echipă matură, a aşteptat, a avut răbdare, noi nu am reuşit să o blocăm şi am luat primul gol, apoi şi pe al doilea. Parcă am fost incapabili să reacţionăm. A doua repriză nu am arătat bine deloc. Dar mergem în Kazahstan să câştigăm şi să ne calificăm. În lotul lor sunt 12 internaţionali, dar nu pot să zic că m-au surprins. Într-adevăr, ei au fost mai pragmatici. Chiar nu pare imposibil să întoarcem această întâlnire. Astana are jucători de calitate, nu vreau să par impertinent, dar se poate întoarce rezultatul acolo. Eu chiar cred în calificare", a spus antrenorul hunedorenilor după înfrângerea din tur. 

Adversarele Corvinului din Liga 2 vor să meargă la TAS 

Jurnalistul Silviu Tudor Samuilă spune că hunedorenii ar putea fi împiedicaţi să promoveze chiar de către adversarele din Liga 2, şi nu pe teren. 

"Ascultaţi-mă ce ştiu eu. Eu ştiu că mai multe cluburi din Liga 2 se vor duce la TAS împotriva Corvinului! Deci, mai multe cluburi pun mână de la mână şi se vor duce la TAS să conteste dreptul de promvoare al Corvinului.

Eu ştiu că mai multe cluburi au discutat deja varianta asta. Au discutat-o deja conducătorii între ei. Aşteptăm după colţ şi după ...", a dezvăluit Silviu Tudor Samuilă la Prima Sport.

Răzvan Burleanu dădea asigurări că FRF va face totul pentru ca hunedorenii să poată lupta la promovare 

”Trebuie să recunoaștem că suntem impresionați de parcursul Corvinului Hunedoara din ediția precedentă din Cupa României și de calificarea în turul doi preliminar din Europa League.

Ca urmare a inechității determinate de prevederile legislației interne, aceeași prevedere care nu permite clubului Steaua București să promoveze, Comitetul Executiv a luat decizia astăzi de a amâna primele două etape ale Corvinului Hunedoara din noul sezon astfel încât clubul să își poată schimba forma de organizare dacă se va opri în turul trei din Conference League înainte de începerea competiției.

Dacă clubul va continua seria rezultatelor pozitive în Europa, atunci ne vom așeza din nou la masa cu reprezentații clubului și cei din UEFA”, a spus Răzvan Burleanu.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: UEFA Conference League

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel