UEFA Conference League Cristi Balaj, avertisment înainte de returul cu Maccabi Petah Tikva: „E periculos să credem că ne-am calificat deja”
Data publicării:
CFR Cluj a reușit să obțină victoria în deplasare, în prima manșă din turul al treilea preliminar al Conference League, în fața celor de la Maccabi Petah Tikva, scor 1-0.

Cristi Balaj: „„Suntem concentrați, nu am emoții foarte mari”

CFR Cluj va joacă astăzi, 15 august, în a doua manșă din turul al treilea preliminar al Conference League, împotriva echipei Maccabi Petah Tikva. Ardelenii au învins formația israeliană cu scorul de 1-0 în prima manșă, în deplasare, meciul de pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” fiind programat la ora 20:00.

Totuși, președintele clujenilor, Cristi Balaj, dorește ca echipa să fie precaută înaintea returului, întrucât prea multă siguranță după meciul tur ar fi periculoasă pentru rezultatul final al duelului cu israelienii.

„Suntem concentrați, nu am emoții foarte mari. Consider că suntem echipa mai bună, îmi pare rău că nu am tranșat calificarea din prima repriză în care am avut multe ocazii de gol. Sperăm să avem aceeași evoluție și atunci nu se pune problema calificării.

E periculos să credem că ne-am calificat deja, pentru că avem un adversar care are anumite atuuri. Suntem clubul mai puternic, aș vrea să închei prin a sublinia evoluția excelentă împotriva unei echipe care a creat panică în meciurile anteriore.

Unirea Slobozia a jucat bine împotriva FCSB-ului, a bătut Farul în deplasare. Îl felicit pe Mihalcea, pentru că a construit o echipă foarte bună din nimic. Aseară au fost depășiți la toate capitolele, așa cum a declarat și el”, a spus Cristi Balaj, potrivit Fanatik.

CITEȘTE ȘI Mihai Stoica îi răspunde dur lui Dan Petrescu: „Taci din gură, că vorbești prostii!”

Clujenii rămân fără Dan Petrescu pentru două etape

Antrenorul Dan Petrescu a fost suspendat de Comisia de Disciplină din cadrul FRF pentru două etape. El a mai primit și o penalitate sportivă echivalentă cu suma de 320 de lei, după ce a fost eliminat de arbitru în partida cu Unirea Slobozia, scor 3-0, din a cincea etapă a Superligii.

„FC CFR 1907 Cluj vs. AFC Unirea 04 Slobozia - Eliminare Petrescu Dan Vasile (CFR 1907 Cluj)  - În temeiul art. 53.1 din RD, se sancționează antrenorul Dan Petrescu cu suspendare pentru două jocuri și penalitate sportivă de 320 lei”, se menționează în soluția comisiei publicată miercuri, pe site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Tehnicianul ardelenilor a fost eliminat în minutul 42 al meciului dintre CFR Cluj și Unirea Slobozia, în urma protestelor de la marginea terenului, la adresa arbitrului Andrei Chivulete.

„Trei puncte mari pentru noi ținând cont că am schimbat toți jucătorii de câmp în afară de Sava. Și-au făcut datoria toți. Sunt foarte fericit pentru rezultat. Sunt dezamăgit de eliminare.

În Europa și unde am mai antrenat nu prea am fost eliminat, în România sunt mereu. Arbitrul al patrulea sau al cincilea stă numai la banca noastră, nici nu se uită la ceilalți. I-am zis: de ce nu e atent la fază?! Galben...

Toți antrenorii din lume sunt agitați. Îmi pare rău. La meciul următor poate nu o să stau pe bancă. Proteste...Și jucătorii protestează. Trebuie să le dăm roșu mereu? Nu am înțeles atitudinea celui de-al patrulea arbitru. Stă mereu pe capul meu.

A fost fault înainte de gol, de-asta m-am supărat. Le-am zis că a fost fault și să verifice la VAR. A fost fault în fața lui. Poate dacă nu era ofsaid, nu mai vorbeam de victorie.

Louis Munteanu a dat două goluri în al doilea meci. E bine pentru el. Trebuie să rămână umil, să nu creadă că e cel mai bun jucător dacă a dat două goluri. Au fost două goluri de clasă. Trebuie să știe că nu e titular de drept, are concurență aici la CFR. A luat și galbenul ala prea ușor. Merită felicitat.

Nu am avut vești bune despre Ilie, Postolachi care s-a rupt la antrenament, Muhar nu s-a antrenat. Lista e mică pentru UEFA. Ar fi grozav ca băieții să aibă o zi liberă și pentru antrenor ar fi. Am avut 11 meciuri în 29 de zile.”, a spus Dan Petrescu la flash-interviu, după meci.

În aceeași ședință, Comisia de Disciplină a mai sancționat echipa celor de la Rapid București cu o penalitate sportivă de 10.000 de lei pentru incidentele provocate de suporterii săi la meciul cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe (scor 2-2), prin introducerea, aprinderea și aruncarea mai multor materiale pirotehnice în suprafața de joc.

dcsport Team
Categorie: UEFA Conference League

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel