Superliga Romaniei Cu ce rămâne fotbalul românesc după EURO 2024
Data publicării:
România a ajuns până în faza optimilor de finală la EURO 2024, de unde a fost eliminată de Olanda, scor 3-0. 

Justin Ştefan, secretarul general al LPF, a explicat cu ce rămâne fotbalul românesc după această vară din Germania, de la EURO 2024, în opinia sa. 

WCu ce rămânem, totuși, după acest Euro? Cu ce rămâne fotbalul românesc în urma participării la această magnifică întrecere? Aș fi tentat să spun că sunt foarte multe plusuri, în planul imaginii, în cel al reprezentării sportive propriu-zise, în cel al apropierii dintre suporteri și echipa națională, dar mai ales în planul de reconstrucție a performanței. Cu adevărat, acum putem vorbi despre o selecționată a României care contează, după mulți ani, din nou în fotbalul european. Iar acest lucru este cel mai important dintre toate! Felicitări, așadar, întregului grup de jucători, antrenorului Edward Iordănescu și staffului său tehnic, care au făcut posibilă această renaștere a speranțelor întregii țări cu privire la viitorul fotbalului românesc, felicitări conducerii Federației Române de Fotbal pentru tot efortul depus exact în acest nobil scop!

Și, deloc în cele din urmă, ba dimpotrivă, sincere felicitări și mulțumiri fanilor echipei naționale, din țară și din diaspora, care au însoțit-o pe stadioanele din Germania ori au urmărit de la televizor felul în care au jucat și s-au dăruit fotbaliștii României! Bravo!", a transmis Justin Ştefan pe site-ul LPF. 

"Ce s-a întâmplat la EURO poate fi un bun exemplu"


"Altfel, odată cu disputarea Supercupei României, joi, 4 iulie, a început, oficial, și sezonul 2024-2025 în fotbalul nostru, cum se spune, “cel de toate zilele”. Să fie într-un ceas bun, pentru că tot ceea ce s-a întâmplat la Euro, în Germania, poate fi un bun exemplu în ceea ce privește capacitatea de a face performanță a fotbalului românesc!

Campionatul Național “Superliga” va debuta și el pe 12 iulie, așa că, de-acum, îmi face o mare plăcere să le doresc succes tuturor celor 16 cluburi de pe prima scenă în încercarea lor de a fi cât mai sus și cât mai puternice!", a mai transmis acesta. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Gică Hagi, furios pe arbitrajul din partida Farul - Dinamo

Echipele de fotbal Farul Constanța și Dinamo București...



logo icon Cele mai noi articole

Turnee ATP Novak Djokovic revine în circuit cu o victorie la Shanghai

Campionul sârb a reușit să obțină victoria în primul...


logo icon Cele mai citite
Sursa: ascotelul.ro

Agentul lui Alexandru Pop confirmă. Trei oferte refuzate pentru atacantul Oţelului

Agerpres

Oțelul Galați - CFR Cluj se amână din nou. Când se joacă FC Botoșani - FCSB

Agerpres
BREAKING NEWS

Simona Halep obține prima victorie din ultimii doi ani. Primele declarații ale româncei după meci

FOTO: DC News
BREAKING NEWS

Simona Halep, eliminată de la WTA Hong Kong în optimi. Fără speranţe în faţa Annei Blinkova

pixel