Superliga Romaniei Cum arată Marius Ștefănescu în tricoul roș-albastru. Anunțul clubului FCSB
Data publicării:
Noul jucător al echipei campioane a Superligii din stagiunea 2023/2024 va ajunge curând în cantonamentul programat în Țările de Jos.

Ștefănescu, în tricoul campioanei României la fotbal

Mijlocașul Marius Ștefănescu, jucător al formației Sepsi OSK în sezonul recent încheiat, a fost transferat la FCSB, la cererea jucătorului, potrivit anunțului realizat de către formația covăsneană, pe pagina oficială de Facebook.

„Noi schimbări în lotul echipei: Marius Ștefănescu s-a transferat definitiv la FCSB. În ultima perioadă, conducerea clubului Sepsi OSK a avut mai multe discuții cu Marius Ștefănescu, dar jucătorul a comunicat că vrea să își continue cariera la FCSB, fiind evident pentru toată lumea că nu mai dorește să rămână la Sepsi OSK.

După tratative îndelungate și luând în considerare atât interesele jucătorului, cât și ale clubului, a fost luată decizia, de comun acord, ca drumurile noastre să se despartă.

Mijlocașul, în vârstă de 25 de ani, a sosit la Sfântu Gheorghe în vara anului 2018. Cu această ocazie, îi mulțumim lui Marius pentru evoluțiile avute în tricoul Sepsi OSK și îi urăm mult succes în continuare, în cariera sa!”, au transmis reprezentanții echipei Sepsi OSK.

FCSB a anunțat că jucătorul se va alătura lotului condus de Elias Charalambous în cantonamentul din Olanda.

„Bine ai venit, Marius Ștefănescu! FCSB anunță transferul lui Marius Ștefănescu, jucător provenit de la Sepsi OSK. Atacantul în vârstă de 25 de ani a semnat deja contractul și se va alătura lotului în cantonamentul echipei din Țările de Jos.

Clubul nostru îi urează Bun venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!”, este mesajul transmis de echipa campioană, pe pagina de Facebook. 

Marius Ștefănescu a evoluat în 191 de partide și a înscris 37 de goluri în tricoul celor de la Sepsi OSK.

În vârstă de 25 de ani, Ștefănescu este cotat de site-urile de specialitate la 1,7 milioane de euro și reprezintă al treilea transfer pentru FCSB, după Daniel Popa (Universitatea Cluj) și David Kiki (Farul Constanța).

CITEȘTE ȘI Laszlo Dioszegi s-a spălat pe mâini în privința transferului lui Ștefănescu. „Mi-a spus clar că dacă nu îl lăsăm să plece...”


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Ce se întâmplă dacă Rapid pierde meciul cu Unirea Slobozia

Rapid are o singură victorie în campionat în acest...



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

pixel