Superliga Romaniei Dan Petrescu nu pare deloc fericit înainte de primul meci din Superliga: „Trebuie să înțeleg situația pentru bugetul clubului”
Data publicării:
CFR Cluj primește pe teren propriu formația lui Dinamo București astăzi, 14 iulie, în prima etapă a noului sezon al Superligii.

Dan Petrescu a revenit în primăvară la clubul la care a înregistrat succese consecutive în ultimii ani, dar lotul de jucători pe care îi are în acest moment la clubul ardelean pare că nu îl mulțumește în integralitate.

Dan Petrescu: „Nu suntem unde îmi doresc”

„Am muncit foarte mult, au fost multe meciuri amicale... a fost și un turneu de pregătire în Austria. E clar că nu e ușor nimic, ați văzut și primele rezultate din campionat. Toate meciurile sunt foarte grele, mai ales primul!

Cred că toată pregătirea am făcut-o pe această căldură...Trebuie să ne adaptăm cu toții, sunt pauze de hidratare, aceasta este realitatea, trebuie să ne adaptăm.

Mă cunoașteți bine. Tot timpul vreau mai mult. În momentul în care pierzi cei mai buni marcatori, nu poți să fii fericit. Trebuie să înțeleg situația pentru bugetul clubului...

Era clar că trebuia să se întâmple aceste lucruri. Trebuie să vindem jucători și să aducem alții în locul lor, sper, la fel de buni. Sunt convins că Otele și Muhar vor fi greu de înlocuit. Mai avem nevoie de doi jucători de valoare, nu doar care să umple golul, așa...

Nu trebuie să fiu nici optimist, nici pesimist, ci realist. Nu suntem unde îmi doresc acum nici ca lot, nici ca tactică, nici ca nimic pentru că e greu. Au venit 10 jucători noi.

Nu este ușor. Nu știu câți vor fi titulari. Echipa nu este unde vreau, dar cred că la toate echipele e la fel. Sper să am o surpriză plăcută mâine, dar sunt realist.”, a spus Dan Petrescu, în conferința de presă premergătoare duelului cu dinamoviștii.

CFR Cluj și Dinamo București debutează în noul sezon al Superligii astăzi, 14 iulie, începând cu ora 19:00, pe terenul propriu al ardelenilor.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Ce se întâmplă dacă Rapid pierde meciul cu Unirea Slobozia

Rapid are o singură victorie în campionat în acest...



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel