Superliga Romaniei Dan Șucu, sfătuit de un fost patron al giuleștenilor: „Să fie pus Marius Șumudică antrenor la Rapid”
Data publicării:
Prestația celor de la Rapid București din noul sezon al Superligii, echipă condusă de antrenorul nord-irlandez Neil Lennon, nu a fost deloc una pozitivă.

Acționarul majoritar al clubului de fotbal „alb-vișiniu”, Dan Șucu, a fost sfătuit de către Nicolae Cristescu, care crede că Marius Șumudică ar trebui să preia banca tehnică a Rapidului. Fostul patron al giuleștenilor a declarat că această decizie trebuia luată în considerare imediat după demiterea antrenorului italian, Cristiano Bergodi.

Cristescu: „Marius Șumudică e singura șansă reală pentru Rapid”

„Trebuia de mult să fie pus Marius Șumudică antrenor la Rapid! Trebuia, mai ales, imediat după Bergodi. Mai aveam șanse să prindem locul 3 în play-off. Cu Șumi era altceva.

În afară că e crescut în spiritul giuleștean, are rezultate ca antrenor, a câștigat campionatul cu Astra în condiții grelede tot. Când patronul era la pușcărie.

Are niște realizări ca antrenor și are spiritul acesta derapidist. Nu trebuie să spun mai multe, pentru că sunt lucruri cunoscute deja. Le știe toată lumea.

Eu așa văd: că Marius Șumudică e singura șansă reală pentru Rapid în viitorul apropiat. Deși, e târziu. S-a pierdut fantasticde mult. Trebuia de campionatul trecut, măcar din play-off. Ar fi pregătit altfel echipa, poate făcea și alte transferuri. Cunoaște toți jucătorii din țară, e altceva”, a declarat Nicolae Cristescu, potrivit Fanatik.

Rapid București a înregistrat două remize și o înfrângere în cele trei etape ale noului sezon al Superligii. Giuleștenii au doar două puncte, contrar obiectivelor asumate de oficiali la începutul stagiunii, respectiv cucerirea titlului primului eșalon de fotbal.

 

Mesajul lui Marius Șumudică pentru Dan Șucu

„Deci pe cuvântul meu de onoare. M-am întâlnit de două ori cu omul ăsta, cu Dan Șucu. și mi-a lăsat o impresie extraordinară. Când mă ducea la lift, îmi punea mâna pe spate, iar când mă urcam în lift mă gândeam 'este, bă, sunt antrenorul Rapidului'. Mă făcea să cred asta. Ziceam 'Doamne, sunt antrenorul Rapidului'. Îmi spunea 'domnule Șumudică, dar ce bine vedeți fotbalul. Este incredibil ce părere proastă am avut despre dumneavoastră'. Mă gândeam că mă duc la mașină, o sun pe nevastă-mea și îi zic că semnez. În două zile, boom, Neil Lennon. Nicio problemă! 

Dar mi-am dat seama că e un om corect, pentru că mi-a spus că s-a dus pe un drum, a ales, referindu-se la acest antrenor, și merge pe drumul ăsta, nu se mai întoarce. Cu toate că și-a dat seama că știu fotbal. Mă simțeam de parcă Guardiola e mic copil. 

În fine. Eu vreau să spun atât. Domnule Șucu, vă spun în direct. Indiferent că voi fi la Rapid sau nu în viitor. Nu stau să perii pe nimeni. Domnule Șucu, credeți-mă ce vă spun. Aveți grijă de banii dumneavoastră. Fiindcă ce se întâmplă la Rapid în momentul de față nu este normal. Oricine poate să îmi spună orice, dar ochiul nu mă înșală. Atâția bani cheltuiți pe transferuri, 400-500 de mii pe fiecare jucător, pentru nimic, e grav! Dacă aveți încredere în oamenii care sunt acolo, și credeți că la drum lung această echipă își va atinge obiectivele, atunci jos pălăria.

Și îmi doresc din suflet, pentru că sunt rapidist. Dar de două lucruri îmi pare rău în momentul de față la Rapid. De banii dumneavoastră și de investițiile pe care le faceți, pentru că Rapid s-a chinuit prin liga a treia, liga a patra, cu Victor Angelescu. și în al doilea rând, de suporteri, care nu merită să fie batjocoriți pe alte stadioane de alți suporteri. În rest, e treaba lor, să facă ce vor!”, a declarat Marius Șumudică, conform aceleiași surse citate.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

Fotbal Nicolae Dică a plecat de la FC Argeş

Nicolae Dică nu mai este antrenorul celor de la FC...


logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel