Superliga Romaniei Daniel Niculae le cere fanilor Rapidului să aibă răbdare cu Lennon. "Va mai dura până jocul va fi cel dorit"
Data publicării:
Daniel Niculae, fostul preşedinte al FC Rapid, îi roagă pe fanii giuleşteni să aibă răbdare cu nord-irlandezul Neil Lennon. 

FC Rapid a remizat, scor 1-1, în deplasare la UTA Arad, în prima etapă a sezonului. 

"Le țin pumnii în continuare. Trebuie să treacă 3-4 etape ca să ne facem o idee.

Am văzut că au apărut voci și critici. Campionatul e lung. Trebuie să iei puncte, dar va mai dura până când jocul va fi cel dorit.”, a declarat Danicl Niculae, la ”Fotbal European”.

Marius Şumudică l-a criticat pe Neil Lennon 

Marius Șumudică, nu demult un potențial antrenor al giuleștenilor, nu s-a abținut în a critica deciziile luate de antrenorul Neil Lennon, spunând ce erori a făcut tehnicianul britanic.

„Un joc destul de alert pentru temperatura ridicată, au fost două reprize total diferite. Nici nu știu dacă să spun două reprize, cred că primele 20 de minute, restul de 70 de minute au aparținut celor de la UTA.

Primele două minute cât au putut să facă pressing, Rapid le-a pus probleme celor de la UTA. S-au stins ușor, ușor, s-au retras, nu au mai avut nicio ocazie mare de a marca în afară de șutul lui Burmaz, una peste alta cred că este un rezultat mulțumitor pentru Rapid.

Eu auzisem că Rapid stă foarte bine fizic, că au un preparator foarte bun și echipa arată foarte bine. În sistemul 3-5-2 sau 5-3-2 nu pot să îți acopere toată latura terenului cei trei mijlocași, trebuie să facă un efort extraordinar.

Interii și benzile trebuie să aibă cei mai mari parametrii la alergare. Echipa adversă are automat doi jucători în bandă, jucând un sistem cu patru fundași. Tu ai doar unul, Braun sau Borza care trebuiau să iasă în fundașii laterali.

Kait nu este inter niciodată, este număr șase. Nu poate să plece în profunzime, nu poate să ceară mingea în profunzime, cu sistemul ăsta trebuie să alergi foarte bine. Din minutul 20 nu au acoperit bine, posesia a aparținut celor de la UTA, i-a supus unei presiuni.”, a spus Marius Șumudică.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

Fotbal Nicolae Dică a plecat de la FC Argeş

Nicolae Dică nu mai este antrenorul celor de la FC...


logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel