Superliga Romaniei De ce ar fi renunțat Gigi Becali, de fapt, la transferul lui Paul Garita
Data publicării:
Jucătorul camerunez a fost pe lista transferurilor lui Gigi Becali, dar achiziția acestuia de către patronul celor de la FCSB nu mai este valabilă.

Dorit de patronul celor de la FCSB, Arnold Garita nu mai reprezintă, în cele din urmă, o variantă pentru echipa roș-albastră. Se pare că înaintea meciurilor, Garita, în momentul în care evolua pentru FC Argeș, făcea injecții la genunchi pentru a scăpa de dureri, aceasta fiind problema principală pentru care Becali s-a hotărât să renunțe la ideea cooptării fotbalistului în vârstă de 29 de ani.

Becali: „La revedere, nu mă mai interesează”

„I-am dat telefon impresarului lui Garita și i-am zis gata, la revedere. Dacă eu am semnat contractul și dădeam și la semnătură bani, și 20.000 pe lună, și tot amâna, că vine azi, vine mâine...

Cred că îi e frică de vizita medicală. Până atunci, contractul nu îl vedea în mână. Până nu îi văd eu genunchii, să spună doctorul cum sunt genunchii, nu vede contractul. Și atunci tot amâna. Așa că la revedere, nu mă mai interesează. El semnase deja. Dar doar el! Semnătura mea era ultima care trebuia. Și cu Baeten am făcut la fel!”, a declarat Gigi Becali la Prima Sport. 

Stanciu: „Are o problemă la cartilagii”

Despre jucătorul camerunez a discutat și Daniel Stanciu, oficial al argeșenilor, despre care a povestit că într-adevăr, problemele la nivelul genunchiului existau și în perioada în care evolua la FC Argeș.

„Este un atacant atipic pentru ce și-au propus să joace cei de la FCSB, dar fiind angrenați în două competiții importante și vine și a treia, Cupa României, cu siguranță că Garita este un jucător care poate să-i ajute. 

Un jucător pe execuții, care își face loc în careul advers, un marcator cu viteză bună pe spații. FCSB l-a vrut când era la FC Argeș, dar oferta făcută a fost în așa fel încât nici nu s-a intrat în discuții, cei de la FC Argeș nu au vrut să-l cedeze, era vorba de 500.000 de euro.  

Avea niște probleme la genunchi și în perioada noastră. Știu că juca multe partide cu injecții, are o problemă la cartilagii, acolo, dar din ce știu, înainte să plece în Arabia Saudită a fost la medic și și-a rezolvat problema. Cred că s-a operat, cred că e ok. Acum nu știu... El a început foarte bine, în liga a 2-a din Arabia Saudită, era golgheterul echipei, dar la un moment dat, pe final, nu prea a mai jucat”, a spus Daniel Stanciu, oficialul celor de la FC Argeș, potrivit digisport.ro.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

Fotbal Nicolae Dică a plecat de la FC Argeş

Nicolae Dică nu mai este antrenorul celor de la FC...


logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel