Superliga Romaniei Denis Alibec nu e liber de contract? Declarațiile lui Gheorghe Popescu
Data publicării:
Președintele echipei de fotbal Farul Constanța a vorbit despre posibila revenire a lui Denis Alibec la formația constănțeană.

În vârstă de 33 de ani, Denis Alibec a bifat 21 de partide în tricoul echipei Muaither în sezonul trecut, timp în care a înscris cinci goluri și a dat patru pase decisive. Atât Gică Hagi, cât și Gică Popescu au vorbit de posibilitatea cooptării lui Alibec la formația Farului.

„Este jucător sub contract la altă echipă. Să dea Dumnezeu să rămână liber și să vină la noi. Cine nu și l-ar dori? Facem supoziții fără să știm”, a afirmat Gică Popescu, potrivit digisport.ro.

Hagi: „El poate veni acasă oricând”

„Trebuie să-l întrebați pe Denis (n.r. Alibec) dacă vrea să revină, e decizia lui. Eu nu vreau să intru în aceste lucruri, chiar dacă e clar că el e binevenit oricând acasă. E casa lui, știe și el.

Depinde de el, de cum vede lucrurile și de oportunitățile pe care le are. Atunci, indiferent de orice, el poate veni acasă oricând. Am înțeles că prioritatea lui este să găsească ceva afară. Dacă nu va reuși, vine la noi”, a afirmat Gică Hagi, în timpul unei conferințe de presă.

Mama lui Alibec clarifică lucrurile

Emilia Stroe, mama jucătorului român, a spus că Giovanni Becali face afirmații mincinoase privind nivelul implicării în alegerile fiului său, ea având un cuvânt de spus doar în momentul în care Alibec a revenit de la KV Mechelen.

„Face public niște afirmații mincinoase. Și-a arogat niște merite pe care nu le are. Transferul la Inter a fost făcut de un alt agent sloven. Colabora în România cu Cristi Buturugă. A spus că l-a debutat Mourinho și că a avut și el un merit.

În 2009, Denis a fost luat de Mourinho la un amical și în 2010 a fost debutat de Rafa Benitez. Atunci, domnul Giovanni nu era impresarul lui. Am semnat cu el în 2011. Am să regret toată viața că am făcut asta. O lună de zile am insistat că nu vreau. De acolo a început declinul lui Denis. Eu, ca mamă, am făcut tot ce am crezut.

Nu m-am băgat niciodată în transferuri. Denis a hotărât dacă vrea sau nu. Eu m-am băgat când a venit de la Mechelen în țară. Atunci nu am fost de acord. Voiam să meargă la Viitorul.

Eu nu am spus niciodată că eu am fost îngerul. Bologna a vrut să îl dea în Serie B, dar a venit la insistențele lui Giovanni la Astra. Eu voiam să rămână în Italia, nu să se întoarcă”, a declarat Emilia Stroe, potrivit aceleiași surse citate.

CITEȘTE ȘI Gigi Becali, răspuns la declarațiile mamei lui Denis Alibec: „Să fie sănătos și el, și mama lui”

Ce a spus Giovanni Becali

Becali a declarat că mama lui Alibec s-ar fi implicat prea mult în cariera fotbalistului, luând deciziile în numele fiului său ori sfătuindu-l în prea multe cazuri: „Puțin dezordonat cu cariera lui și cred că probabil și influența mamei lui l-a făcut să bată pasul pe loc. Normal că i-a vrut binele, dar dacă știe că au fost niște oameni alături de el care i-au vrut binele... Când intervin părinții, e o problemă.”, a declarat Ioan Becali.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Ce se întâmplă dacă Rapid pierde meciul cu Unirea Slobozia

Rapid are o singură victorie în campionat în acest...



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel