Superliga Romaniei Dinamo București nu a scăpat de „blestemul” prelungirilor. Zeljko Kopic, conștient de greșelile din defensivă
Data actualizării:
Data publicării:
Dinamo București a condus cu 2-0 în primul meci din noul sezon al Superligii, dar jucătorii de la CFR Cluj au înscris trei goluri în partidă, reușind să se impună în prelungiri.

Antrenorul dinamoviștilor, Zeljko Kopic, a declarat că lacunele în defensiva echipei pe care o conduce au determinat eșecul cu CFR Cluj din prima etapă, scor 2-3.

„Câinii roșii” au condus în partidă cu un avans de două goluri, dar elevii lui Dan Petrescu au redus din diferență, reușind în cele din urmă să se impună în Gruia, scor final 3-2 în favoarea ardelenilor.

Kopic: „ În a doua repriză am făcut greșeli”

„Știam că va fi un meci greu. CFR Cluj are multă calitate și jucători care pot face diferența. În prima repriză am făcut multe lucruri bune. În a doua am făcut greșeli.

Ei au avut intensitate tot meciul. Nu am avut suficienți jucători care să facă partea defensivă bună. Am adus jucători tineri de pe bancă. Vrem să le dăm încredere. Asta e ideea noastră.

Cîrjan a fost bun. Vreau să controleze jocul timp de 90 de minute. Acest lucru o să vină în timp. Știm ce fel de jucător este. Vrem să avem un sezon mult mai bun decât ultimul și să facem mai multe puncte!”, a declarat Zeljko Kopic.

Cătălin Cîrjan, nou venit la echipa din „Ștefan cel Mare”, a deschis scorul partidei în minutul 14, după ce a primit o pasă de la Hakim Abdallah. Același jucător care a reușit să ajute la construcția primului gol avea să aducă un avantaj mai consistent dinamoviștilor, cu reușita din minutul 34.

Cu toate acestea, ardelenii s-au regrupat înainte de cea de-a doua repriză a meciului, reușind să înscrie prin Ciprian Deac (42, penalty), Bîrligea (52) și Tachtsidis (90+3).

„Am făcut o primă repriză bună. S-a văzut experiența lor. Au venit peste noi și au întors rezultatul. Mă bucur foarte mult că am marcat și să joc. Anul trecut a fost unul greu pentru mine.

Preferam să câștigăm și să nu marchez eu. Nu vreau să vorbesc de ce s-a întâmplat. Vreau să joc fotbal de plăcere. Dacă jucăm ca în prima repriză, nu vom avea probleme.”, a declarat Cătălin Cîrjan, după meci.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Ce se întâmplă dacă Rapid pierde meciul cu Unirea Slobozia

Rapid are o singură victorie în campionat în acest...



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel