Superliga Romaniei Dorinel Munteanu a explicat de ce Marian Drăghiceanu nu a mai ajuns la Oţelul. "Nu merge aşa cu mine"
Data publicării:
Marian Drăghiceanu, golgheterul celor de la CSM Reşiţa în sezonul trecut de Liga 2, cu 14 reuşite, era anunţat ca sigur la Oţelul Galaţi, însă în final a semnat cu Sepsi Sf. Gheorghe. 

Dorinel Munteanu, antrenorul gălăţenilor, a explicat care au fost motivele care au dus la această decizie. 

"Transferul acestui jucător la Oțelul Galați s-a transformat într-o telenovelă și uitați că nu a mai ajuns la noi. Însă, la mine lucrurile sunt foarte clare. Cu mine dacă vorbești o vorbă, păi vorbă rămâne. Nu te apuci a doua zi să îmi schimbi sumele discutate că nu ține cu mine. Vorbisem ceva cu impresarul și jucătorul, iar a doua zi ne-am trezit cu alte dorințe, deși noi bătusem deja palma pentru transfer.

Eu nu am dorit să dau peste cap bugetul clubului meu pentru Drăghiceanu că nu merge așa cu mine. Și lucrul ăsta e valabil pentru toți cei care discută cu noi despre transferuri la Oțelul. Eu nu schimb înțelegerile pentru nimeni. Dacă ne înțelegem pe niște condiții, păi alea rămân. Vă repet, e valabil pentru toți cei care vor să vină la Oțelul, nu doar pentru Drăghiceanu. Oricum, povestea asta a fost o lecție pentru toți. Nu am nicio treabă cu Sepsi, iar eu îi urez copilului baftă la noul lui club”, a spus Munteanu pentru Prosport.

Oţelul Galaţi, negocieri avansate cu Vali Gheorghe, fost la FCSB şi U Cluj

Surse DC Sport transmit că Valentin Gheorghe, trecut pe la FCSB, este în discuţii avansate cu Oţelul Galaţi. În vârstă de 27 de ani, aripa stângă are şi o selecţie la echipa naţională. În ultimul sezon de Liga 1, acesta a jucat la Universitatea Cluj, pentru care a înregistrat 19 meciuri, 2 goluri şi 2 pase decisive. 

Aceleaşi surse transmit că Oţelul Galaţi este în discuţii avansate şi cu un fundaş din străinătate, lucru pe care de altfel şi Dorinel Munteanu l-a anunţat după încheierea cantonamentului de la Vatra Dornei. 

"Acum, sunt mulţumit din punct de vedere fizic la jucătorii noi. Mai vin 2-3-4 jucători, cel puţin în compartimentul defensiv. Anul trecut am primit foarte multe goluri foarte uşor, aşa că concentrarea noastră este să întărim acest compartiment. După cum ştim, şi ştie toată lumea, în fotbal se calculează totul la rezultate. Acum încep meciurile amicale, sper ca jucătorii noştri să se implice total, pentru că este o concurenţă maximă, chiar dacă au plecat 7-8 jucători. 

Vom completa lotul, ca să avem 24 de jucători de câmp şi 3-4 portari. 

Sută la sută vom avea jucătorii noi în Austria. Sper să fie prezenţi la echipă până plecăm în Austria. Adică să încheiem contractele cu ei şi la primul antrenament din Austria să fie lotul complet măcar în proporţie de 99%", a declarat Dorinel Munteanu. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Sepsi Sf. Gheorghe şi-a luat atacant olandez

Sepsi Sf. Gheorghe, formaţie antrenată de germanul...

Superliga Romaniei Enzo Lopez rămâne la FC Botoşani. Contract pe 2 ani

Atacantul Enzo Lopez, adus în iarnă la FC Botoşani, a...


DC Media Group Audience

logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu, cel mai selecţionat tricolor, împlineşte 56 de ani. Cele mai mari performanţe ale carierei

Agerpres

FC Botoşani, victorioasă în primul amical al verii. Bogdan Andone a anunţat un nou transfer

Agerpres

Eduard Pap, săgeţi către strategia de transferuri a celor de la Oţelul Galaţi? "Eram doi români în teren, restul străini. Mi se pare exagerat"

Agerpres

"Oracolul de la Bălceşti" prezice rezultatul meciurilor Slovacia - România şi Ucraina - Belgia

pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?