Superliga Romaniei Dorinel Munteanu, criticat pentru că a spus că Oţelul are nevoie de bani
Data publicării:
Oţelul Galaţi a câştigat meciul din prima etapă a Ligii 1 cu FC Botoşani, scor 3-2, dar Dorinel Munteanu nu a scăpat de critici. 

După ce Bogdan Andone, antrenorul lui FC Botoşani l-a acuzat pe Dorinel Munteanu că l-a înjurat non-stop pe arbitrul partidei, Cristian Moldoveanu, fără să fie sancţionat, a venit rândul lui Radu Naum şi lui Ion Crăciunescu să lanseze critici la adresa lui Dorinel Munteanu, după ce antrenorul gălăţenilor a cerut din nou sprijin financiar. 

"Am spus-o şi înainte de meci, chiar dacă multe echipe şi-au propus playoff-ul, Oţelul îşi doreşte şi ea. Vrem să fim sportiv în primele şase. Dar avem nevoie de sprijin. Ştie toată lumea situaţia financiară echipei, sper să vină oamenii lângă noi ca să îmi pot plăti jucătorii, să le răsplătim eforturile", a declarat Dorinel Munteanu. 

"E un deja-vu-vu-vu. De fapt, entendu. Să auzi că ne trebuie bani. E veşnică asta, că trebuie bani", a spus Radu Naum. 

"Păi dacă nu au bani, să se retragă!", a intervenit acid Ion Crăciunescu. 

"Păi nu, au bani ca să rămână în Liga 1, dar le trebuie mai mulţi probabil. Şi îl înţeleg pe Dorinel Munteanu, degeaba o tot spui, dacă nu se şi întâmplă", a mai spus Radu Naum. 

Oţelul Galaţi, victorie la primul meci oficial 

Oţelul Galaţi a început mai bine meciul, reuşind să deschidă scorul încă din minutul 6, prin Alex Pop, după un contraatac rapid. Până la pauză, însă, FC Botoşani a reuşit să egaleze. În minutul 33, Friday Adams a înscris pentru gazde, iar la cabine s-a intrat cu scor egal, 1-1. 

După pauză, tot FC Botoşani a marcat, prin Sebastian Mailat, la capătul unei faze în care Iustin Popescu a respins slab o minge lungă aruncată spre atacul botoşănenilor. La doar câteva zeci de secunde după gol, FC Botoşani putea duce scorul la 3-1, dar mingea s-a scurs pe lângă poarta lui Iustin Popescu. 

Zivulic a reuşit egalarea în minutul 65, după o lovitură de colţ executată de Juri Cisotti. Este primul gol reuşit de Zivulic din sezonul 2014-2015 încoace. Acelaşi Zivulic a marcat şi în minutul 66, din centrarea aceluiaşi Juri Cisotti. Fază trasă la indigo! Scor final 3-2 pentru Oţelul, iar gălăţenii sunt pe primul loc al Ligii 1, după prima etapă. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

Fotbal Nicolae Dică a plecat de la FC Argeş

Nicolae Dică nu mai este antrenorul celor de la FC...


logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel