Superliga Romaniei Dorinel Munteanu, declaraţie care arată spiritul de luptă al Oţelului înainte de debutul noului sezon. Ce părere are despre ţintarul Ligii 1
Data publicării:
Dorinel Munteanu a vorbit despre primele meciuri ale celor de la Oţelul Galaţi în noul sezon de Liga 1 şi a oferit o declaraţie care arată exact spiritul său de luptă. 

Oţelul Galaţi va juca în primele trei etape cu FC Botoşani, în deplasare, acasă cu Farul Constanţa, iar apoi în deplasare cu campioana FCSB. 

"Nu am ce să comentez la tragerea la sorţi. Ştiam echipele promovate, ştiam echipele cu care am jucat anul trecut. Nu mă aşteptam nici la mai mult, nici la puţin. Sunt echipe cu care trebuie să jucăm, aşa că indiferent că jucam cu ele în prima etapă sau în a cincea, îmi era egal. Important e să joace echipa noastră, să se integreze jucătorii noi!", a declarat Dorinel Munteanu. 

Cristian Munteanu, mesaj de forţă înainte de startul sezonului 

Cristian Munteanu, managerul executiv al celor de la Oţelul Galaţi, a participat la tragerea la sorţi a ţintarului Ligii 1 şi a dat un mesaj de forţă pentru elevii lui Dorinel Munteanu. 

"Din punctul meu de vedere, nu cred că mai contează că joci prima etapă la Botoşani sau în deplasare la FCSB a treia etapă. Echipele sunt în căutări în primele etape, important este cum terminăm. Este foarte important cum începem, dar mai important este cum terminăm", a afirmat Munteanu, citat de Agerpres.

El a precizat că obiectivul echipei sale este acela de a reuşi un sezon mai bun decât precedentul având în vedere transferurile făcute şi faptul că Dorinel Munteanu este "cel mai bun antrenor din Superligă".

"Noi la Oţelul am luat-o etapă cu etapă, aşa am ajuns aproape de play-off, aşa am ajuns aproape să luăm Cupa României şi să jucăm în Europa League. Pe noi nu ne interesează cu cine jucăm în a doua etapă sau în primul meci. Anul ăsta Oţelul îşi propune să facă un sezon mai bun decât anul trecut, asta e clar. Consider că avem o echipă bună, avem cel mai bun antrenor din România. Cred că Dorinel Munteanu merita să fie desemnat cel mai bun antrenor din România, chiar dacă e antrenorul nostru şi pot fi acuzat de subiectivism", a adăugat Munteanu.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Rapid l-ar dori pe William Baeten, de la FC U Craiova 1948

William Baeten, de la FC U Craiova 1948, ar fi pe lista...

Superliga Romaniei Oțelul Galați transferă un jucător de 19 ani

Clubul de fotbal a anunțat cooptarea unui tânăr de 19...


DC Media Group Audience

logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Rapid l-ar dori pe William Baeten, de la FC U Craiova 1948

William Baeten, de la FC U Craiova 1948, ar fi pe lista...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Dinamo înfruntă CFR Cluj în prima etapă, iar Andrei Nicolescu avertizează. "Suntem un pic în urmă faţă de ce prognozasem"

Facebook SC Oțelul Galați

Oțelul Galați transferă un jucător de 19 ani

Captură Rapid TV

Ce ştia Timotej Jambor despre Rapid, înainte să semneze cu giuleştenii. Neil Lennon l-a asemănat cu un atacant legendar

Captură Oţelul TV

Cristian Munteanu, mesaj de forţă înainte de startul Ligii 1 pentru Oţelul. "Important e cum terminăm, nu cum începem"

pixel