Superliga Romaniei Dorinel Munteanu îi răspunde lui Bogdan Andone: „E urât din partea lui că dă într-un coleg de breaslă”
Data publicării:
Echipa condusă de Dorinel Munteanu, Oțelul Galați, a reușit să plece de la Botoșani cu trei puncte, scor 3-2, tensiunea de pe teren fiind la cote maxime.

Echipele Oțelul Galați și FC Botoșani s-au înfruntat în prima etapă a noului sezon al Superligii, într-o reeditare a ultimei etape din play-out-ul sezonului trecut.

Munteanu: „Ce a spus el la ieșirea de pe teren nu poate fi reprodus”

Bogdan Andone, antrenorul celor de la FC Botoșani, a văzut cartonașul roșu în minutul 84 al meciului cu Oțelul Galați, după ce l-a înjurat pe arbitrul asistent al partidei, iar ulterior pe centralul Cristian Moldoveanu. 

La final, Bogdan Andone l-a acuzat pe Dorinel Munteanu că și el l-a înjurat pe arbitru, aspecte comentate de antrenorul oțelar: „Nu înțeleg de ce Bogdan Andone se leagă de mine. A fost un arbitraj care a dezavantajat ambele echipe. Dar el în loc să-și vadă de problemele de la echipa lui, se ia de mine.

Am avut o ieșire nervoasă, am înjurat, am folosit cuvinte dure, dar spre maseurii mei și spre preparatorul nostru fizic, fiindcă nu se uitau la mine să mă anunțe care este starea lui Cisotti, care fusese lovit cu cotul în spate într-un moment în care noi eram sub presiune.

Am fost și eu avertizat, dar pentru proteste, nu fiindcă am înjurat arbitrii. Asta în condițiile în care publicul din spatele băncilor de rezerve m-a înjurat continuu. Nu sunt ușă de biserică, dar nu am înjurat arbitrajul!

Am fost cel mai suspendat antrenor din Liga 1, dar pentru gesturi, pentru proteste. Oricum, e urât din partea lui că dă într-un coleg de breaslă ca să-și ascundă astfel propriile slăbiciuni.

Păi ce a spus el la ieșirea de pe teren nu poate fi reprodus. Pe mine nu mă interesează ce zice sau ce face Bogdan Andone sau de FC Botoșani. Dar nu e normal să acuze așa un coleg.”, a spus Dorinel Munteanu, potrivit gsp.ro.

 

Declarațiile lui Bogdan Andone

„Nu am ce să discut de joc. A fost decis de două faze fixe, greșelile noastre, dar am avut și un penalty neacordat. Vreau să atrag atenția supra delegării.

Un meci cu intensitate, a fost delegat un arbitru debutant, care de la începutul jocului a fost înjurat de antrenorul advers non-stop. Fără personalitate, alb la față. Al patrulea arbitru a fost la fel. Nu s-au întors la bancă adversară. Mereu a fost (n.r. centralul) cu fața la noi”, a declarat Bogdan Andone, după meci.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Ce se întâmplă dacă Rapid pierde meciul cu Unirea Slobozia

Rapid are o singură victorie în campionat în acest...



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel