Superliga Romaniei Dorinel Munteanu își avertizează elevii, după victoria cu FC Hermannstadt: „Niciun jucător nu e titular cert”
Data publicării:
Oțelul Galați a reușit victoria pe final de meci în fața celor de la FC Hermannstadt, dar antrenorul oțelarilor își „ține în priză” jucătorii.

Dorinel Munteanu rămâne precaut, după victoria cu FC Hermannstadt

Echipa de fotbal Oțelul Galați a primit vizita celor de la FC Hermannstadt, în a patra etapă a Superligii, scor 1-0, după prima reușită a lui Stipe Juric în tricoul Oțelului. Antrenorul oțelarilor s-a declarat bucuros de reușita elevilor săi, dar a menționat că în noul sezon, lotul său este mult mai mare, astfel că niciun jucător nu are siguranța că este titular.

„Mă bucur foarte mult pentru această victorie, pentru cele trei puncte, pentru că am preconizat că va fi un meci foarte greu. Am avut în față un adversar tenace, care ne-a și pus probleme în prima repriză. Am stat cam departe de ei și i-am lăsat să-și creeze câteva ocazii.

A doua repriză a fost mai bună, am fost mai agresivi. A venit și golul, așa cum a trebuit. Pe moment sunt fericit. Băieții au făcut totul să câștige.

Niciun jucător nu e titular cert, trebuie să demonstreze la fiecare antrenament. Le-am spus și băieților înainte de meci că am dubii cu privire la alcătuirea primului 11. Dacă vor înțelege asta, că toți sunt importanți pentru echipă, atunci vom putea ajunge departe.

Mi-am dorit foarte mult să rămână la noi (n.r.- Tănasă). Am concurență foarte mare la jucătorul under. Stăm bine la acest nivel, dar mai trebuie să așteptăm doi-trei jucători ca să întărim lotul.

Mai este foarte mult până la play-off. Am făcut o regulă nescrisă în vestiar, luăm fiecare meci în parte. Vreau ca atitudinea lor să fie bună la fiecare partidă”, a declarat Dorinel Munteanu, după victoria Oțelului de vineri seară.

 

Munteanu își atenționa elevii și înainte de meci

„Ne propunem mereu să obținem maximum din fiecare joc și e clar că nici acesta nu face excepție. Dar, repet, trebuie ca jucătorii noștri să fie extrem de motivați, de concentrați și implicați în joc. Fără organizare foarte bună, nu putem face nimic. Rezultatul a venit mereu de când sunt eu la echipă doar în urma concentrării și a determinării duse la extrem. Luăm fiecare joc în parte. Nu ne gândim prea departe. 

Nu avem nicio problemă în ceea ce privește lotul, toți jucătorii sunt apți, îmi este greu să fac lotul care intră în cantonament, din cei 23 de jucători. Dar asta e treaba antrenorului, și până acum am fost destul de inspirat. Sper să fiu inspirat și la acest meci să aleg bine primul 11 și apoi cei cinci jucători care vor intra pe teren pe parcurs. 

Sper ca niciun jucător să nu își piardă capul după victoria din Ghencea. Eu nu mă tem! Asta nu este o amenințare, este un lucru logic. Din moment ce am discutat toată săptămâna de importanța acestui joc, eu cred că toți sunt cu picioarele pe pământ. Inclusiv Zivulic, care e într-o formă bună, Cisotti sau alți jucători care au avut randament bun. Sper să își continue randamentul și aștept foarte multe de la ei!”, declara Dorinel Munteanu, înainte de meci.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

Fotbal Nicolae Dică a plecat de la FC Argeş

Nicolae Dică nu mai este antrenorul celor de la FC...


logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel