Superliga Romaniei Dorinel Munteanu mai vrea jucători la Oţelul Galaţi. Ce părere are despre cei aduşi până acum
Data publicării:
Oţelul Galaţi a câştigat primul meci amical din Austria, scor 3-2, contra campioanei Sloveniei, NK Celje. 

Golurile gălăţenilor au fost marcate de Teles, Tănasă şi nou venitul Djuric. 

"Rezultatul e foarte important, atitudinea băieţilor, implicarea lor a fost foarte, foarte bună. Le-am dat la fiecare 45 de minute, să aibă jocuri. E primul joc, dar per ansamblu sunt mulţumit, a fost un joc reuşit şi un rezultat pozitiv. Am discutat cu antrenorul celor de la Celje înainte de meci, le-am urat succes în preliminariile Ligii Campionilor. 

Dar mă bucur pentru noi, am arătat bine. Dar nu înseamnă că nu mai avem de lucru. Avem foarte multă treabă. Am mai spus-o şi repet. În acest an trebuie să confirmăm poziţia noastră în Superligă şi să aducem cât mai mulţi suporteri la stadion", a declarat Dorinel Munteanu. 

Cum îi vede Dorinel Munteanu pe noii jucători transferaţi 

În această partidă au evoluat toţi jucătorii transferaţi de Oţelul în această vară. Portarii Kovalov şi Popescu, mijlocaşii Chira, Roşu, Djuric şi Maftei, dar şi Juric au jucat, iar Dorinel Munteanu a tras concluziile despre evoluţiile lor. În plus, antrenorul anunţă noi transferuri la Galaţi. 

"Au arătat destul de bine. Mai trebuie ca integrarea lor să se facă cât mai rapid. Dar grupul sper să îi asimileze cât mai repede, şi ei să ajute echipa. De aceea am făcut achiziţii. Vor mai veni unul sau doi jucători", a mai declarat antrenorul. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

DC Media Group Audience

logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
sursa: Pexels

Vasile Jardan, plecat la finalul sezonului de la Oţelul, a semnat cu noua echipa

Facebook SC Oțelul Galați

Oțelul Galați transferă un jucător de 19 ani

Sursa: Agerpres

Oţelul Galaţi a transferat un nou fundaş central

Sursa: Agerpres

Dinamo înfruntă CFR Cluj în prima etapă, iar Andrei Nicolescu avertizează. "Suntem un pic în urmă faţă de ce prognozasem"

pixel