Superliga Romaniei Dorinţa lui Dorinel Munteanu, împlinită. Cererea de finanţare de la bugetul local, aprobată
Data publicării:
Oţelul Galaţi va primi o nouă tranşă de bani din bugetul local al municipiului Galaţi.

"Va fi un campionat mult mai greu, şi din punct de vedere sportiv, pentru că foarte multe echipe se întăresc, au patroni cu foarte mulţi bani, investesc în transferuri. Câteva echipe sunt conduse de persoane care, după aceste alegeri, au câştigat nişte funcţii în Consiliile Judeţene şi au planuri măreţe, planuri mari. Nu e mare diferenţă între bugetul nostru de anul trecut şi cel de anul ăsta. Certitudinea noastră este că avem sponsori pe lângă noi, avem o finanţare de la Consiliul Local şi promisiunea domnului primar că ni se va mări bugetul de anul ăsta, deşi încă nu s-a votat. În rest, sunt numai promisiuni.

Nu avem nimic cert. Facem eforturi ca să aducem cât mai mulţi sponsori, dar partea financiară poate juca un rol foarte mare în economia campionatului. Suntem pregătiţi să facem faţă, să facem un campionat bun, cu bugetul pe care îl avem noi. Fiindcă şi anul trecut, performanţa pe care a obţinut-o echipa noastră a fost trecută uşor cu vederea de mulţi oameni. Performanţa trebuie plătită, şi încă nu a fost plătită. Am ceva restanţe. Jucătorii au încredere că fac totul ca să fie totul sub control", a declarat Dorinel Munteanu. 

La câteva zile de la această declaraţie, Primăria Galaţi a anunţat că cererea de finanţare din bugetul local a celor de la Oţelul Galaţi a fost admisă, fără să precizeze încă ce valoare va avea această finanţare. 

Dorinel lămureşte situaţia abonamentelor. "Nu acoperă nici 5% din buget"

Unii fani ai gălăţenilor s-au plâns de preţul mare al abonamentelor pentru meciurile din acest sezon, iar Dorinel Munteanu le-a răspuns acestora. 

"Fanilor le transmit să aibă răbdare şi să fie alături de echipă, pentru că astea sunt atribuţiile unui suporter adevărat, să fie lângă echipă în orice moment şi să creadă. Am văzut un val nu prea mare de nemulţumiţi din punctul de vedere al abonamentelor. Ceea ce pot transmite este că ar trebui să se gândească mai bine cei care sunt vocali pe reţelele de socializare. Ce legătură are echipa, staff-ul tehnic, administraţia, cu stadionul? Abonamentele nu au fost mărite pentru condiţiile din stadion. Dorinel Munteanu nu are o baghetă magică să facă un stadion nou. Eu am promis suporterilor noştri că vom face un fotbal care să atragă lumea la stadion, că vom aduce cele mai bune echipe din Liga 1 aici. De aceea s-au mărit abonamentele. Văd cel mai bun fotbal din România la momentul respectiv. Nu înţeleg nemulţumirea unora. Nu are nicio legătură cu ce prezentăm noi pe teren în fiecare săptămână. Suntem în Superliga României, am fost aproape de câştigarea Cupei, am fost aproape de playoff. Nimeni din Galaţi, în afară de grupul nostru cu care am început acum trei ani, nu a crezut în acest progres pe plan sportiv. Aceste abonamente nu acoperă nici 5% din bugetul nostru, şi aşa foarte mic. Toate aceste nemulţumiri vin pe fondul unor mesaje ale foştilor conducători sau unor persoane care au pus bazele acestui club şi sunt puţini frustraţi", a spus antrenorul.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres

Oțelul Galați - CFR Cluj se amână din nou. Când se joacă FC Botoșani - FCSB

FOTO: DC News
BREAKING NEWS

Simona Halep, eliminată de la WTA Hong Kong în optimi. Fără speranţe în faţa Annei Blinkova

Facebook SC Oțelul Galați

Ce spune Dorinel Munteanu despre ultimele două transferuri la echipă

Agerpres

Liviu Ungurean, mesaj clar pentru publicul de pe Giuleşti: Nu suntem suporteri pentru cupe şi flori

pixel