Superliga Romaniei Duckadam, răspuns direct la declarațiile lui Gigi Becali despre Ștefănescu: „Spune că toți jucătorii care au venit la dânsul au fost cei mai buni”
Data actualizării:
Data publicării:
Patronul celor de la FCSB a declarat că noul jucător „roș-albastru” este cel mai bun fotbalist român la ora actuală.

Campioana Superligii din sezonul 2023/2024 a făcut spectacol în primul meci din preliminariile Champions League, scor 7-1, în fața campionilor din San Marino, AC Virtus. Meciul retur dintre cele două formații va avea loc pe Arena Națională, pe 16 iulie, începând cu ora 20:30.

Helmut Duckadam nu s-a arătat surprins de victoria obținută de FCSB, spunând totuși că elevilor lui Charalambous le va fi foarte dificil să ajungă în grupele Ligii Campionilor.

Duckadam: „Toți jucătorii care au venit la dânsul au fost cei mai buni și de la 40 de milioane în sus”

Duckadam a apreciat transferul lui Marius Ștefănescu de la Sepsi Sfântu Gheorghe, dând replica declarațiilor lui Gigi Becali, care a spus că jucătorul este cel mai bun fotbalist român.

„O victorie așteptată, la care nu s-au pus probleme. FCSB, cu puțină șansă și dacă vor fi într-o formă bună, anul acesta i-am putea vedea în grupele unei competiții europene.

Eu consider că FCSB pleacă favorită cu Maccabi, se vor juca două meciuri, unul la București și unul probabil la Budapesta. Cred că șansele sunt foarte mari.

Va fi greu (n.r. dacă au lot pentru grupele Champions League), am spus-o cu ani în urmă, campionatul nostru va fi tot mai slab, mutăm jucătorii de la o echipă la alta, nu avem puterea financiară să aducem jucători valoroși de afară, și atunci jucători care nu au dat satisfacție la o echipă sau au dat satisfacție cât de cât la o echipă merg imediat.

Eu zic că transferul lui Ștefănescu este un transfer bun. Domnul Becali spune că toți jucătorii care au venit la dânsul au fost cei mai buni și de la 40 de milioane în sus”, a spus Helmut Duckadam la digisport.ro.

Gigi Becali, despre Marius Ștefănescu: „Cel mai bun fotbalist din România”

„Îmi pare rău acum de Ștefănescu, i-am pus clauză de doar 10 milioane. Părerea mea, cel mai bun fotbalist din România e Ștefănescu.

Pentru că nu au valoare, eu cer 30-40, că așa vreau eu. Dacă nu avea 25 de ani, îi puneam clauză mare, dacă joacă un an, face 26-27, ajunge 10 milioane”, a spus Gigi Becali, potrivit aceleiași surse citate.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Ce se întâmplă dacă Rapid pierde meciul cu Unirea Slobozia

Rapid are o singură victorie în campionat în acest...



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel