Superliga Romaniei Eduard Pap a prefaţat partida cu Oţelul. "E cel mai important meci, o luăm pas cu pas. Să dea Dumnezeu să ne batem la playoff"
Data actualizării:
Data publicării:
Eduard Pap, portarul lui FC Botoşani, care în a doua jumătate a sezonului trecut a apărat poarta Oţelului Galaţi, a prefaţat partida cu echipa lui Dorinel Munteanu, prima din acest sezon a echipei sale. 

"Primul meci e cu Oţelul Galaţi, o echipă normală a acestui campionat, pe care trebuie să o tratăm 100%. Să intrăm din primul minut atenţi, dar trebuie să le acordăm mai puţină atenţie lor şi mai multă atenţie nouă, grupului nostru. Trebuie să intrăm bine, să facem un meci bun şi să dea Dumnezeu să începem cu o victorie. 

Va fi un sezon foarte greu, e clar. Toate echipele s-au întărit, toate echipele sunt apropiate, valoric. Mă aştept la un sezon bun, dar trebuie să o luăm pas cu pas. Am avut o perioadă de pregătire bună, dar acum începe campionatul. Primul meci este cel mai important, luni, cu Oţelul. Obiectivele noastre sunt cât mai măreţe. De ce nu, să dea Dumnezeu să ne batem la playoff", a declarat Eduard Pap. 

Eduard Pap a jucat la Oţelul pentru că nu a putut semna cu FC Botoşani în iarnă 

"Am fost foarte aproape să revin în iarnă la FC Botoşani, chiar îmi doream, dar atunci nu s-a putut. Nu mi-a fost uşor, am petrecut foarte mulţi ani aici, ani frumoşi, cu rezultate frumoase. E foarte greu să vezi că echipa ta se chinuie. Mai ales că în prima parte a sezonului au avut o singură victorie. A venit domnul Bogdan Andone, care a făcut minuni, pot să zic. Cu tot staff-ul, cu conducerea de aici, de la Botoşani. Pot doar să îi felicit că s-au salvat de la retrogradare şi că, astfel, am revenit şi eu aici", a mai spus portarul. 

Meciul dintre FC Botoşani şi Oţelul Galaţi are loc luni, 15 iulie, de la ora 18:30, pe stadionul Municipal din Botoşani. 

La FC Botoşani s-a transferat în această vară şi Ştefan Bodişteanu, şi el fost jucător al oţelarilor în sezonul trecut. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Ce se întâmplă dacă Rapid pierde meciul cu Unirea Slobozia

Rapid are o singură victorie în campionat în acest...



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel