Stiri Eugen Trică, dorit de Dinamo înainte să meargă la Steaua. De ce e Dinamo cea mai mare rivală a oltenilor. "Vedem roşu în faţa ochilor"
Data publicării:
Eugen Trică, fost mijlocaş la Universitatea Craiova, Steaua Bucureşti şi CFR Cluj, a fost dorit de Dinamo Bucureşti, înainte de a se transfera la Steaua. 

"Vizavi de mine, ştii cine m-a vrut prima dată? Dinamo. În 1997. Nu am vorbit niciodată de lucrul ăsta. Nea Cornel trăieşte (n.r. Cornel Dinu). În 1997 am avut discuţii cu dânsul la hotelul ministerului, nu mai ştiu cum îi zice. Toată lumea ştia, şi Cârţu, toţi. În timpul sezonului. Înainte să semnez cu Steaua, Dinamo m-a căutat. A fost totul făcut ca la carte. Am venit la Bucureşti cu Marcel Iancu, fostul preşedinte. Atunci a aflat şi Cârţu, nu i-a convenit, mi-au mărit şi salariul. 

Omul mă voia foarte mult, jucasem deja 3-4 sezoane la Craiova. Şi avea nevoie de mine. Suma care o cerea Craiova era mare. Eu cred că intrasem în alea şase luni de zile de final de contract, şi atunci m-a chemat Craiova, mi-a mai pus ceva la contract şi am mai semnat pe 2 ani. Nu a fost să nu îmi convină ceva la discuţia cu Cornel Dinu, dar nu am semnat că mi-au făcut şi mărirea asta de salariu, m-am şi gândit că dacă mă duc la Dinamo o să îmi sară suporterii în cap, cum s-a întâmplat şi cu foştii mei colegi. Şi Gică Popescu la fel, nu e văzut bine în Craiova.

La Steaua era antrenor dl Ienei în perioada aia. M-a sunat Giovanni Becali, mi-a spus că Steaua mă vrea şi că s-au înţeles cluburile între ele. Eu am fost transferat în contul unei datorii. La noi a fost fratele lui Viorel Păunescu sponsor. Şi atunci s-au adunat nişte bani, dânsul s-a retras şi îşi voia banii înapoi. Şi eu în contul datoriei de 1 milion de dolari am fost transferat. Aşa am ajuns la Steaua", a declarat Eugen Trică la "Un podcast la alt nivel". 

De ce este Dinamo marea rivală a oltenilor? 

Întrebat care dintre echipele din Capitală este considerată cea mai mare rivală a Universităţii Craiova, Trică a spus, clar, că este vorba de Dinamo. 

"La olteni Dinamo e. Te gândeşti la poliţie, la miliţie cum era odată. Aşa, armata (n.r. Steaua Bucureşti era clubul armatei)... ca la Revoluţie, armata e cu noi. Vedeam roşu în faţa ochilor şi nu era bine!", a mai explicat Trică. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Stiri
Tagurile articolului: dinamo  eugen trica  fotbal  olteni  universitatea craiova 

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

pixel