Superliga Romaniei FC Botoşani, fără Bogdan Andone 4 meciuri. Antrenorul a fost amendat
Data actualizării:
Data publicării:
Bogdan Andone şi-a aflat pedeapsa după ce a fost eliminat la meciul dintre FC Botoşani şi Oţelul Galaţi, din prima etapă. 

În minutul 84 al partidei cu Oţelul Galaţi, la scorul de 3-2 pentru gălăţeni, Bogdan Andone s-a enervat după ce arbitrul nu a acordat o lovitură liberă pentru FC Botoşani la marginea careului. Iniţial s-a răstit la arbitrul asistent şi a fost avertizat cu cartonaş galben, însă ulterior a luat foc şi a început să îl înjure pe centralul Cristian Moldoveanu, motiv pentru care a fost eliminat. Bogdan Andone nu s-a lăsat dus uşor şi a continuat să ţipe şi să îl înjure pe arbitru. 

"Eliminare Bogdan Andone (FC Botoșani) - În temeiul art. 67 din RD, se sancționează antrenorul Andone Bogdan cu suspendare pentru două jocuri și penalitate sportivă de 2.900 lei.

În temeiul art. 65.a din RD, se sancționează antrenorul Andone Bogdan cu suspendare pentru patru jocuri și penalitate sportivă de 6.000 lei.

În conformitate cu prevederile art. 45.1 din RD, va executa sancțiunea pentru abaterea cea mai gravă prevăzută de art. 65.a din RD, respectiv suspendare pentru patru jocuri și penalitate sportivă de 6.000 lei", a transmis LPF.

Valeriu Iftime l-a avertizat pe Bogdan Andone că totul are o limită 

”Cred că s-au calmat. Bogdan s-a enervat și ne-am făcut de râs. Îmi pare rău că suntem provinciali și pierdem puncte. Mi s-a părut că suntem mai buni și că vom bate. Eram pe cai mari. Toată lumea mă înjura. N-am avut timp să vorbesc cu Bogdan Andone. 

În viața mea nu credeam așa ceva. Atitudinea lui, nervos și toate comentariile lui. Eu am o măsură până la o limită. Nu poți să faci așa ceva. Nu înțeleg cum Bogdan s-a enervat așa. Trebuia să jucăm în alt fel. Poate e din cauza căldurii. Ce am trăit anul trecut nu mai vreau. 

Îmi era și mie jenă, jur. A fost o cădere totală, era 2-1 și eram mai buni. Apoi am căzut. Nu pot să repet greșelile de anul trecut. I-am dat lui Marius Croitoru ce a vrut, dar nu am avut lot.”, a declarat Valeriu Iftime, la ”Liga Digi Sport”.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

Fotbal Nicolae Dică a plecat de la FC Argeş

Nicolae Dică nu mai este antrenorul celor de la FC...


logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel