Superliga Romaniei FC Botoșani învinge FK Jablonec, echipă de locul 11 în Cehia. Ce spune antrenorul Bogdan Andone
Data publicării:
Echipa de fotbal botoșăneană a reușit să câștige, scor 3-2, în fața formației cehe FK Jablonec.

Echipa FC Botoșani a învins formația cehă FK Jablonec cu scorul de 3-2, duminică, într-un meci amical jucat în stagiul de pregătire din Austria.

Alexandru Țigănașu (20), Sebastian Mailat (30) și Friday Adams (75) au marcat golurile echipei moldovene, potrivit paginii oficiale de Facebook a clubului, pe când pentru cehi, care au încheiat pe locul 11 în sezonul trecut, a punctat David Puskac de două ori, în minutele 13 și 42.

FC Botoșani a început cu E. Pap - Charles Petro, A. Miron, Celea, Țigănașu - Aldair, V. Dican, Ed. Florescu - Mitrov, Chică-Roșă, Mailat.

Rezerve: Kukic - G. David, Jaly, șeroni, Pavlovic, E. Lopez, Ștefan, Kaprof, Sadiku, Gligor, Cărăușu, Adams.

Andone: „Partea negativă e că am primit două goluri”

Bogdan Andone a declarat că este mulțumit de evoluția jucătorilor, dar ceea ce îl nemulțumește este aspectul defensiv al formației, care trebuie îmbunătățit.

„Un nou test util, cum au fost toate din acest cantonament. Mă bucur că nu am avut evenimente neplăcute. Aici mă refer la accidentări, e cel mai important aspect. E un adversar de nivel bun, un joc n care s-au marcat multe goluri. Din fericire, am reușit să marcăm trei goluri și să ne mai creăm câteva situații bune de gol. Partea negativă e că am primit și două goluri destul de ușor, pe niște momente de lipsă de concentrare sau neatenție, lucruri pe care trebuie să le eliminăm și să nu le mai repetăm.

Am întâlnit un adversar bun, un adversar puternic din punct de vedere fizic. În principiu, lucrurile au funcționat bine. Am făcut un joc solid, băieții au făcut un efort bun, în mare parte am realizat ce ne-am propus. Într-adevăr, mai trebuie să corectăm câteva aspecte pe fază defensivă, pe interpretarea jocului, dar sunt lucruri care, cu siguranță, în următoarele săptămâni le vom pune la punct.”, a transmis antrenorul botoșănenilor, după victoria de duminică.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Dinamo renunţă la fundaşul Quentin Bena

Dinamo continuă procesul de reconstrucţie în această...

Superliga Romaniei FC Hermannstadt a anunțat transferul unui fundaș

Clubul de fotbal sibian a oficializat mutarea pe pagina...


DC Media Group Audience

logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Facebook SC Oțelul Galați

Oțelul Galați transferă un jucător de 19 ani

Sursa: Agerpres

Oţelul Galaţi a transferat un nou fundaş central

Sursa: Agerpres

Dinamo înfruntă CFR Cluj în prima etapă, iar Andrei Nicolescu avertizează. "Suntem un pic în urmă faţă de ce prognozasem"

Captură Oţelul TV

Cristian Munteanu, mesaj de forţă înainte de startul Ligii 1 pentru Oţelul. "Important e cum terminăm, nu cum începem"

pixel