Superliga Romaniei FC Hermannstadt a anunțat despărțirea de un jucător
Data publicării:
Nu a trecut nici măcar o zi de la primul meci din noul sezon al Superligii, iar oficialii sibieni au decis deja despărțirea de un jucător.

FC Hermannstadt și Universitatea Craiova au jucat al doilea meci din prima zi a noului sezon al Superligii. Duelul dintre cele două formații s-a terminat cu o remiză albă, în urma căruia ambele echipe, la nici 24 de ore de după meci, au anunțat despărțirea de câte un jucător.

Daniel Paraschiv pleacă de la Hermannstadt

FC Hermannstadt și clubul spaniol Real Oviedo au ajuns la un acord cu privire la transferul definitiv al atacantului Daniel Paraschiv.

CITEȘTE ȘI Universitatea Craiova anunță despărțirea de un jucător, după 0-0 cu FC Hermannstadt

„Mult succes, Para-Gol! Suntem onorați că facem parte din povestea ta! Este încă o mutare care ne onorează și ne responsabilizează să continuăm eforturile noastre de a ne dezvolta pe plan sportiv și nu numai. Iată că după transferurile lui Raul Opruț și Karlo Letica în campionate importante din vestul Europei, continuăm pe aceeași linie.

Îi dorim mult succes lui Para-Gol și îi vom fi mereu recunoscători pentru tot ce a realizat la echipa noastră, atât ca fotbalist, cât și ca om, fiindcă este un profesionist desăvârșit și un caracter foarte, foarte bun!”, a transmis clubul de fotbal sibian, pe pagina oficială de Facebook.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Ce se întâmplă dacă Rapid pierde meciul cu Unirea Slobozia

Rapid are o singură victorie în campionat în acest...



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel