Superliga Romaniei FC Rapid, fără Albion Rrahmani în PrimvsDerby. Mesajul lui Liviu Ungurean pentru jucătorii lui Neil Lennon
Data publicării:
Albion Rrahmani nu este nici măcar pe banca de rezerve la derby-ul etapei a III-a din Liga 1, Petrolul Ploieşti - FC Rapid. Liviu Ungurean, liderul retras al galeriei giuleştenilor, a transmis un mesaj jucătorilor lui Neil Lennon. 

"Deși s-a încercat până în ultima clipă recuperarea lui Albion Rrahmani, atacantul nostru nu este 100% apt și nu va putea juca astăzi", transmit cei de la FC Rapid. 

În locul său, a fost titularizat Timotej Jambor, care va face pereche în atac cu Borisav Burmaz. Rapid începe meciul cu Marian Aioani în poartă, cu Ignat, Blazek şi Iacob pe linia de fund, cu Kait, Gojkovic, Petrila, Braun şi Micovschi la mijloc şi cu cei doi atacanţi, Burmaz şi Jambor. 

Liviu Ungurean a avut un mesaj atât pentru jucătorii lui Neil Lennon, cât şi pentru galeria Rapidului. 

"La lupta Tatăăăăă. Hai căpriorii!!!! Steagurile sus !!! Ahoe!", a scris Liviu Ungurean pe pagina sa de Facebook. 

Galeria Rapidului, cu 40% mai mică la meciul cu Petrolul faţă de anul trecut. "Conducerea noastră nu a vrut" 

Fanii giuleşteni s-au înţeles cu petroliştii la 1000 de bilete, însă conducerea clubului Rapid nu ar fi fost de acord. 

"Sperăm ca băieții noștri să obțină prima victorie a sezonului chiar împotriva celei mai mari rivale istorice.

Referitor la bilete, s-a dorit din partea noastră și a băieților de la Petrolu' păstrarea aceleiași înțelegeri ca și anul trecut, astfel încât noi să primim 1000 de bilete în sectorul oaspeților și ei la fel pe Giulești.

Din păcate, deși clubul Petrolul a fost de acord, conducerea clubului nostru a refuzat.

Prin urmare, anul acesta am primit cu 40% mai puține bilete decât in sezonul trecut și s-au acordat într-un proces de reciprocitate între galerii.

Astfel, petroliștii ne-au oferit biletele gratuit, iar ei vor avea, de asemenea, bilete gratuite la retur, în Giulești, din partea noastră.

Fiind un număr de bilete redus și un derby de mare interes, acestea s-au alocat prin intermediul listelor către brigăzile din București și din provincie, fiind epuizate rapid.

Ne pare rău că mulți rapidiști care și-ar fi dorit să vină la meci nu vor putea ajunge. Sunt și mulți oameni din brigăzile Peluzei Nord care-și doreau să participe la acest derby și nu vor putea ajunge din același motiv.

Ne-am fi dorit enorm să aibă toată lumea bilet și am făcut tot ce s-a putut în acest sens.

Vom ține steagul sus și sperăm să-i purtăm pe băieți spre victorie!

Hai Rapid!", transmite Peluza Nord Rapid Bucureşti. 

Neil Lennon, încrezător înainte de derby 

”Știu că există o rivalitate între echipe. Vrem să câștigăm partida, dar știm că va fi dificil. I-am urmărit în partida cu Dinamo, au avut unele momente bune, însă au pierdut. Vom încerca să profităm de orice oportunitate.

Am jucat bine în primele două etape, iar echipa dă semne de îmbunătățire deja. Am aflat și eu povestea titlului din 1967, când fanii Rapidului nu au mai putut pleca din Ploiești și au mers pe jos până la București. O victorie ar fi foarte importantă pentru mine”, a declarat Neil Lennon, la conferința de presă.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

Fotbal Nicolae Dică a plecat de la FC Argeş

Nicolae Dică nu mai este antrenorul celor de la FC...


logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel