Superliga Romaniei Gică Popescu, fericit că Radaslavescu s-a întors la Farul: „L-am vândut pe bani și îl luăm gratis”
Data actualizării:
Data publicării:
Eduard Radaslavescu a fost transferat la echipa Farul Constanța, după ce patronul FCSB, Gigi Becali, a decis să îl ofere gratis.

Jucătorul în vârstă de 19 ani al celor de la FCSB s-a întors la echipa Farul Constanța, de unde campioana Superligii l-a transferat cu 850.000 de euro. Patronul „roș-albaștrilor”, Gigi Becali, a mărturisit că fotbalistul a revenit la Farul fără nicio sumă în schimb.

Finanțatorul echipei a decis ca Eduard Radaslavescu să fie propus pentru un împrumut la o altă formație, după evoluția din Supercupa României, scor 3-0, împotriva Corvinului Hunedoara. Fotbalistul a fost schimbat la pauza meciului desfășurat pe stadionul din Ghencea.

„Este o afacere extraordinară. L-am vândut pe bani și îl luăm gratis. Acestă mișcare este avantajoasă nouă. Nu am văzut vreun jucător care să joace de pe bancă. Nu am plătit sumă de transfer. Dumnezeu să ne ajute și să îl vindem ca să dăm procente mai departe.”, a spus Gică Popescu, în emisiunea Fotbal Club.


Gică Hagi: „Nu i s-a dat posibilitatea să joace prea mult”

Revenit la Farul Constanța, antrenorul Gică Hagi a explicat faptul că jucătorul nu a fost utilizat pe postul pe care este obișnuit, oficialii FCSB neoferindu-i șansa de a-și arăta potențialul.

„La FCSB nu a jucat niciodată pe postul lui. Niciodată. El s-a consacrat ca inter. Plus că nu i s-a dat posibilitatea să joace prea mult. Înainte era la loturile naționale și juca în play-off.

Nu știu de ce, nu este treaba mea, eu spun doar ce am văzut de aici, de la Constanța. Încercăm să-l readucem la același nivel, dar va fi o muncă foarte grea. Trebuie să-l ridicăm foarte bine și fizic, și mental, să poate să facă ceea ce făcea când juca la noi.

Din punctul meu de vedere, a plecat pe bani foarte puțini la FCSB, ținând cont de ceea ce reprezenta la acea vreme la loturile naționale și pe piața europeană.

Era cel mai bun optar - decar de la loturile naționale. Sper să poată să revină, dar este nevoie de timp și o să fiu mai tolerant.”, a spus antrenorul Farului, în cadrul unei conferințe de presă.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Ce se întâmplă dacă Rapid pierde meciul cu Unirea Slobozia

Rapid are o singură victorie în campionat în acest...



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel