Superliga Romaniei Gigi Becali s-a pronunțat după primul gol al lui Ștefănescu în tricoul FCSB: „L-a depășit acum!”
Data publicării:
Marius Ștefănescu a reușit să marcheze primul gol chiar în prima apariție la formația „tricoloră”, în meciul câștigat în Supercupa României, scor 3-0 în fața Corvinului Hunedoara.

Becali: „Nu am avut un jucător ca el până acum”

Gigi Becali a fost impresionat de modul în care noul jucător al FCSB, Marius Ștefănescu, a marcat primul gol pentru FCSB, comparându-l pe acesta cu Florinel Coman.

„Să vă uitați la golul 2 dat de Ștefănescu. Face parte dintre marii jucători, cei care văd lucruri ca de joc electronic. El a băgat mingea în poartă, nu a dat la poartă. Majoritatea jucătorilor trag la poartă.

El a dat la sigur. A văzut culoarul și a băgat-o în poartă. Nu se aștepta nimeni că o să dea așa. E mare jucător și va pleca pe clauza de 10 milioane de euro de la noi. Sub 10 milioane nu se va mișca de la noi.

Coman driblează mai bine decât el, dar Ștefănescu l-a depășit acum. Coman dă la poartă, trage la poartă, Ștefănescu dă gol, bagă mingea în poartă, e diferență. Alta e când o plasezi și o tragi în poartă.

Sunt rari și jucătorii mari care fac asta. Ce a putut să facă el e ceva rar și vezi doar la cei mai mari jucători. Nu am avut un jucător ca el până acum”, a declarat Gigi Becali.

De asemenea, patronul celor de la FCSB a ținut să precizeze ce jucători vor face parte din echipa de start din primul meci din competițiile europene.

„Șut este titular de drept și cel mai mare semn de întrebare este între Lixandru, pe care l-am plăcut foarte mult, și Baba care s-ar putea să îi depășească pe amândoi. Olaru e al treilea și mai vorbim de cei trei din față.

În față o să fie Ștefănescu, Băluță și unul dintre ceilalți, dar cred că o să fie David Miculescu. Dacă tu mă pui să joc cu Musi, cum să joc cu Musi? Trebuie să îl pun acolo să joace David Miculescu, să văd cum se combină cu Băluță și Ștefănescu.

Eu de unde știu cum se îmbină acolo, acolo face diferența. Băluța va fi pe stânga, din ce am văzut aseară cred că va rămâne și David Miculescu. Posibil să fie și Popa, poate a fost puțin emoționat aseară”, a mai declarat Gigi Becali, potrivit Fanatik.

FCSB joacă în deplasare partida tur din Champions League, contra echipei Virtus AC, campioana din San Marino, marți, 9 iulie, de la ora 22:00.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Ce se întâmplă dacă Rapid pierde meciul cu Unirea Slobozia

Rapid are o singură victorie în campionat în acest...



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel