Superliga Romaniei Gigi Becali știe cine îl înlocuiește pe Florinel Coman la FCSB
Data publicării:
Patronul celor de la FCSB a explicat ce fotbalist al formației îi va ține locul lui Florinel Coman, după anunțul transferului său.

Ștefănescu, în locul lui Coman

Marius Ștefănescu este cea mai recentă achiziție a patronului celor de la FCSB. Jucătorul a dorit foarte mult să ajungă la echipa campioană, potrivit lui Laszlo Dioszegi.

În stagiunea 2023/2024, Ștefănescu a reușit să marcheze 14 goluri și opt pase decisive în cele 45 de meciuri jucate în tricoul formației Sepsi Sfântu Gheorghe.

După ce a fost anunțat transferul lui Florinel Coman de la FCSB, Gigi Becali a explicat că Ștefănescu va fi fotbalistul formației roș-albastre care îl va înlocui.

„L-am luat pe Ștefănescu, care nu e mai talentat, dar e mai eficient decât Coman. Ștefănescu ne va califica în Champions League.

Spuneau unii: 'Domne, cu cine concurează?!' Nu concurează, mă, cu nimeni! Ștefănescu va fi titular de drept, nu va concura cu nimeni. (n.r. – O să ajungă și la echipa națională de la FCSB) Păi îl ia imediat acum.

I-am pus 10.000.000 de euro. O să plătească clauza. 10.000.000 i-am pus clauza de reziliere. După un an de zile o să o plătească și pentru ăsta”, a declarat Gigi Becali, potrivit Fanatik.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Ce se întâmplă dacă Rapid pierde meciul cu Unirea Slobozia

Rapid are o singură victorie în campionat în acest...



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

pixel