Stiri Gino Iorgulescu, preşedintele LPF, spune că socrul bărbatului pe care fiul său l-a omorât în accidentul rutier i-a cerut 3 milioane de euro
Data publicării:
Gino Iorgulescu a făcut mai multe declaraţii despre accidentul provocat de fiul său, Mario Iorgulescu, în Capitală. 

"Încă din prima zi de după accident, socrul/tatăl concubinei persoanei vătămate, numitul Sigismund Mincă, zis Tane din clanul Sadoveanu din Chitila – în prezent în închisoare - a venit la spitalul unde era internat fiul meu să îmi ceară bani. Și nu orice sumă de bani. De la primul dialog avut cu acea persoană, adica chiar înainte de înmormântarea victimei, mi s-au cerut 3 milioane de Euro.

Unicul obiectiv al domnului, tatăl concubinei victimei, a fost acela de a-mi cere bani și de a intermedia el remiterea unei eventuale sume de natura celei cerute. Asta în conditiile în care, în dimineața accidentului, chiar înainte ca fiului meu să-i fie recoltate probele biologice, familia domnului la care am făcut referire declara, după ce a aflat cine conducea mașina, că Mario Iorgulescu „era drogat”. Afland pe „surse” că cel care i-a învățat ce să spună și să transmită presei fiind chiar procurorul de caz, Anghel Alexandru.

Cu toate că m-am oferit să ajut cu orice cheltuieli legate de înmormântare și să acord orice sprijin ar fi fost nevoie într-o asemenea situație, am fost refuzat categoric de către persoana indicată mai sus, fără să accepte nicio sumă sub ceea ce dorea el.

Imediat după accident, atât eu, cât și fratele meu am avut numeroase convorbiri telefonice inclusiv cu tatăl victimei și, mai mult, au fost chiar câteva întâlniri cu acesta. Din păcate, el s-a lasat influențat de persoanele care „roiau” și voiau să exploateze nefericitul eveniment și a refuzat orice ajutor din partea noastră. Fără 3 milioane de euro nu voia să discute. Părinții victimei s-au lăsat conduși de socrul acesteia și de avocatii lor, cei din urmă refuzând categoric orice dialog fără suma substanțială de bani.

Mai mult, au fost întâlniri chiar cu mediatori și avocați. În acest context ar mai fi renunțat puțin la suma solicitată, deși pentru noi era și este o sumă enormă, doar că ei au fost conduși de presa care i-a manipulat că aș fi milionar și au de unde cere plus că, tot pe surse, se știe cât cer avocații pentru accidentele unde sunt persoane publice, sunt chiar societăți care numai de asta se ocupă și vânează accidentele cu persoanele publice ca în final victimele să rămână cu mai nimic. Propunerile noastre nu au fost acceptate, lăsându-se păcăliți de avocați și de rudele concubinei persoanei vătămate.

Toate aceste împrejurări pot fi probate evident cu martori și, totodată, anunțăm că dacă nu vor retracta cele declarate, îi vom acționa în judecată pentru declarațiile false pe care le transmit presei!", susține Gino Iorgulescu, citat de Digisport.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Stiri
Tagurile articolului: accident  fotbal  gino iorgulescu  lpf  mario iorgulescu 

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

pixel