Superliga Romaniei Gloria Buzău, pregătită să înfrunte Dinamo București. Andrei Prepeliță: „Suntem pregătiți de orice, nu ne este frică”
Data publicării:
Dinamo București va primi vizita buzoienilor vineri, 2 august, într-un meci din a patra etapă a noului sezon al Superligii.

Antrenorul echipei abia promovate în Superliga, Gloria Buzău, pare pregătit pentru duelul împotriva „câinilor roșii”, de pe stadionul „Arcul de Triumf”. Cu toate că dinamoviștii au început bine noul sezon, Andrei Prepeliță nu se lasă intimidat de rezultate și își dorește ca elevii săi să facă un meci bun în deplasare.

Cele două echipe se vor întâlni vineri, 2 august, începând cu ora 22:00.

„Am avut, pe parcursul carierei de jucător, multe derby-uri cu Dinamo”

„Echipa vine după un meci bun, moralul este bun. Întâlnim un adversar puternic, au demonstrat-o. Au făcut un meci bun la Cluj, au pierdut pe o greșeală. A urmat un joc foarte bun cu Petrolul. La Sepsi, probabil că s-au întâlnit cele mai in formă echipe. Ne așteaptă un meci greu, dar mergem să facem o partidă bună. Dacă avem curaj, putem obține punct sau puncte.

Am avut, pe parcursul carierei de jucător, multe derby-uri cu Dinamo. Am câștigat mare parte din ele. Ca antrenor, cred că am două sau trei victorii. Am bătut în „Ștefan cel Mare”. Statistica nu înlocuiește ce vom face noi in teren.

Dinamo are o echipă bună, a avut un sezon greu. Nu le-a fost ușor să joace sub presiune. Acum au păstrat ceea ce a fost bun de anul trecut și formează o echipă bună.”, a spus Prepeliță, înaintea confruntării cu Dinamo București.

Prepeliță: „Nu trebuie sa faci înmormântare după un eșec și nici nuntă după victorie”

„În momentul în care am promovat, știam că vor fi astfel de meciuri. Și jucătorii noștri au la activ astfel de dueluri. Nu au probleme să joace împotriva echipelor cu mulți fani.

Suntem pregătiți de orice, nu ne este frică. Asta încerc să le insuflu și băieților. Nu trebuie sa faci înmormântare după un eșec și nici nuntă după victorie. Încrederea este mult mai mare.” a mai declarat Andrei Prepeliță, în cadrul conferinței de presă premergătoare duelului de vineri.

După primele trei etape ale Superligii, Dinamo se află pe locul 6, cu patru puncte, înregistrând o înfrângere (2-3 cu CFR Cluj), o victorie (4-1 cu Petrolul Ploiești) și o remiză (1-1 cu Sepsi Sfântu Gheorghe).

Asemenea dinamoviștilor se află și nou-promovata Gloria Buzău, care a înregistrat o remiză în fața Petrolului (0-0), o înfrângere cu Sepsi Sfântu Gheorghe (1-2) și o victorie cu Poli Iași (1-0), bifând patru puncte, după încheierea celor trei etape.

 

Dinamo București, într-o reformare continuă. Negoiță revine la club, doar ca sponsor

Ionuț Negoiță, fostul patron al echipei de fotbal Dinamo București, a revenit la echipă în calitate de sponsor. Cu toate acestea, nu există încă discuții despre preluarea unei părți din acțiunile clubului, potrivit declarațiilor administratorului special, Andrei Nicolescu.

„Dinamo începe să devină un club care inspiră încredere. Astăzi suntem în fața dumneavoastră cu un parteneriat care înseamnă încredere, alăturarea unui brand care dezvoltă la fel ca și Dinamo oportunități și își caută succesul în a inspira comunități.

Cred că este un pas în plus față de anul trecut, față de ce a putut să ofere Dinamo partenerilor săi. Anul acesta cred că inspirăm mai multă încredere.

Noi suntem deschiși să discutăm cu oricine... Acum, însă, e vorba despre un parteneriat comercial și cred că subiectul cu domnul Negoiță legat de acționariat are deja niște răspunsuri, de la domnul Negoiță. Astfel încât orice speculație ar trebui să iasă din această discuție pentru că nu își are rostul la acest moment”, a spus Andrei Nicolescu.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

Fotbal Nicolae Dică a plecat de la FC Argeş

Nicolae Dică nu mai este antrenorul celor de la FC...


logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel