UEFA Conference League Încă patru brigăzi românești de arbitri, delegate de UEFA. Ce meciuri vor conduce reprezentanții țării noastre
Data publicării:
UEFA a delegat patru brigăzi românești de arbitri pentru desfășurarea partidelor din competițiile Europa League și Conference League.

Arbitri români, delegați în UEFA Conference League și Europa League

UEFA a delegat brigăzi românești de arbitri la meciurile care vor avea loc pe 15 august, în manșa a doua a turului trei preliminar din Europa League și Conference League la fotbal, potrivit site-ului UEFA.

În Europa League, meciul dintre echipa irlandeză Shamrock Rovers și campioana Sloveniei, NK Celje, va fi condus la centru de către Ovidiu Hațegan, care va fi ajutat la cele două linii de către Mircea Grigoriu și Sebastian Gheorghe, cel de-al patrulea oficial fiind Iulian Dima. Partida va avea loc la Dublin, pe Tallaght Stadium, de la ora 22:00, iar în camera VAR se vor afla Sebastian Colțescu și Sorin Costreie.

NK Celje, echipă la care joacă mijlocașul român Marco Dulca, s-a impus cu 1-0 în primul meci.

Tot în Europa League, Horațiu Feșnic va arbitra meciul dintre formația cehă FC Viktoria Plzen și echipa ucraineană FK Krivbas Krivîi Rih, care se va juca pe Doosan Arena din Plzen, de la ora 20:00. Arbitri asistenți vor fi Valentin Avram și Alexandru Cerei, iar al patrulea oficial a fost desemnat Iulian Călin. Arbitru video a fost nominalizat Cătălin Popa, iar Szabolcs Kovacs va fi arbitru asistent video. Viktoria s-a impus în prima manșă cu scorul de 2-1.

În Conference League, la jocul dintre echipa norvegiană Tromso IL și scoțienii de la Kilmarnock va oficia la centru Andrei Chivulete. Arbitri asistenți au fost delegați George Neacșu și Andrei Constantinescu, iar Bogdan Dumitrache va fi al patrulea oficial. Marian Barbu a fost desemnat arbitru video, iar Florin Andrei va fi arbitru asistent video. Meciul va avea loc pe Alfheim Stadion din Tromso, de la ora 20:00. În prima manșă, scorul a fost egal, 2-2.

Marcel Bîrsan va arbitra meciul dintre echipa azeră Sabah FK și formația irlandeză St Patrick's Athletic FC, care va avea loc la Baku, pe Stadionul Alinja, de la ora 19:00.

Arbitri asistenți au fost delegați Radu Ghinguleac și Adrian Vornicu, iar Andrei Antonie va fi al patrulea oficial. Radu Petrescu a fost desemnat arbitru video, iar Rareș George Vidican, arbitru asistent video. St Patrick's s-a impus cu 1-0 la Dublin în prima manșă, scrie Agerpres.

Marian Barbu și Istvan Kovacs, centrali în meciurile din Conference League și Champions League

Centralul Marian Barbu a condus brigada românească la partida dintre Zürich (Elveția) și Vitória SC (Portugalia), în prima manșă a celui de-al treilea tur preliminar din UEFA Conference League.

Alături de Barbu, Ovidiu Artene și Imre Laszlo Bucsi au fost arbitri asistenți, în timp de arbitru de rezervă a fost Sebastian Colțescu. În camera VAR s-au aflat Cătălin Popa și Marcel Bîrsan.

Partida dintre Zürich și Vitória SC s-a disputat pe Stadionul Letzigrund din Zürich, 8 august, de la ora 20:00, scor 0-3.

Luna trecută, brigăzi conduse de Marian Barbu au mai arbitrat semifinala Campionatului European U19 dintre Italia și Spania, dar și returul dintre Partizan Belgrad și Dinamo Kiev (0-3), din al doilea tur preliminar UEFA Champions League. 

De asemenea, și Istvan Kovacs a fost delegat de către UEFA să conducă la centru una dintre partidele din prima manșă din cel de-al treilea tur preliminar al Champions League, cea dintre LOSC Lille (Franța) și Fenerbahce Istanbul (Turcia). Meciul este programat marți, 13 august, de la ora 20:00.

Istvan Kovacs va fi ajutat la cele două linii de către arbitrii-asistenți Mihai Marica și George Neacșu, cel de-al patrulea oficial fiind Horațiu Feșnic. În camera VAR se vor afla doi arbitri din Germania, Christian Dingert și Johann Pfeifer, întreaga brigadă fiind supervizată de către austriacul Stefan Mesner, potrivit FRF.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: UEFA Conference League

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

pixel