Superliga Romaniei Încă un portar pentru Oțelul Galați. Ce jucător a fost cooptat de gruparea lui Dorinel Munteanu
Data actualizării:
Data publicării:
Clubul de fotbal de la malul Dunării cunoaște o serie de modificări importante în lot, ultimul transfer anunțat fiind al unui nou portar.

Portar ucrainean pentru trupa oțelară

Portarul ucrainean Maksym Kovalov a semnat un contract valabil pe un an cu echipa Oțelul Galați. Jucătorul a evoluat ultima dată în prima ligă din Bulgaria, pregătindu-se să se alăture noilor săi colegi în cantonamentul de la Vatra Dornei.

Kovalov, în vârstă de 23 de ani, este născut la Odesa și are 1.88 metri. Ucraineanul a jucat pentru puțin timp în eșalonul secund al țării sale, ca mai apoi să evolueze în campionatele din Republica Moldova și Bulgaria. El a reprezentat formațiile Zimbru Chișinău și Pirin Blagoevgrad, pentru echipa din urmă bifând 47 de apariții în ultimele două sezoane, atât în Liga 1, cât și în Cupă.

Maksym și-a încheiat relațiile contractuale cu Pirin după ce formația din sud-vestul Bulgariei a retrogradat în al doilea eșalon.

Mesajul noului portar al dunărenilor

„România este o experiență nouă pentru mine și mă bucur că am ajuns la Oțelul, una dintre cele mai apreciate echipe din Superliga. Am înțeles că va fi o concurență mare pe postul de portar, însă sunt pregătit să dau tot ce pot pentru a-mi demonstra valoarea. Important este să luăm cât mai puține goluri și implicit să câștigăm cât mai multe meciuri.

Hai, Oțelul!” a transmis Kovalov.

Această mutare vine după ce Eduard Pap a părăsit clubul oțelar și a semnat cu FC Botoșani, iar Iustin Popescu s-a alăturat Oțelului, de la formația Chindia Târgoviște.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Ce se întâmplă dacă Rapid pierde meciul cu Unirea Slobozia

Rapid are o singură victorie în campionat în acest...



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

pixel