Turnee WTA Incredibil! Irina Begu se califică în turul al treilea, după două abandonuri ale adversarelor
Data actualizării:
Data publicării:
Românca avea programată o înfruntare cu Elena Rybakina, care și-a anunțat retragerea înainte de începutul partidei. Kazaha a fost înlocuită de Oceane Dodin, care la rândul său, s-a retras din meci, la 5-2 pentru Begu în prima manșă.

Begu are noroc și se califică în a treia rundă la Roma

Jucătoarea kazahă de tenis Elena Rybakina, numărul patru mondial, s-a retras vineri din turneul WTA 1.000 de la Roma, dotat cu premii totale de 4.791.105 euro, din motive medicale, au anunțat organizatorii pe contul de X al competiției. 

Campioana en-titre de la Roma trebuia să joace în turul secund contra româncei Irina Begu, doar că motivele medicale au determinat-o să se retragă, fiind înlocuită franțuzoaica Oceane Dodin, potrivit Agerpres.

Begu (33 ani, 161 WTA) avea 2-1 în meciurile directe cu Dodin (27 ani, 73 WTA), pe care a învins-o în 2022, în primul tur la Australian Open, cu 2-6 7-5 6-3, şi în optimi la Palermo, cu 1-6 6-2 6-4. Franțuzoaica fusese învinsă de Brenda Fruhvirtova (17 ani), în ultimul tur al calificărilor la Roma, cu 6-4 6-3, cehoaică ce s-a înclinat în fața Soranei Cîrstea, scor 7-5 6-0.

Meciul din turul doi dintre Begu și Dodin a durat doar 29 de minute, însă, după ce franțuzoaica a decis să se retragă din meci, la scorul de 5-2 pentru româncă. Astfel, Irina Begu accede în cea de-a treia rundă a turneului de la Roma, adăugând încă o victorie în fața lui Dodin.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Turnee WTA

logo icon Articole similare

DC Media Group Audience

logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Gheorghe Hagi, gest de mare campion pentru Dorinel Munteanu. Oţelul va putea juca la Constanţa în Europa, dacă se califică

Foto cu rol ilustrativ: Pexels

Situaţie incredibilă în fotbalul românesc. Ioan Varga cere Corvinului să cedeze locul în Europa Farului. Mihai Rotaru spune că Oţelul sau U Cluj pot juca de 2 ori barajul

Agerpres

Oţelul Galaţi, mutare spectaculoasă la barajul de cupe europene

Sursa: Agerpres

Vin investiţiile, dacă Dinamo se salvează de la retrogradare? Andrei Nicolescu, anunţ important pentru fanii alb-roşii

pixel