Stiri Iranul dezminte că Ronaldo ar putea fi pedepsit cu 99 de lovituri de bici pentru că a îmbrăţişat o femeie
Data publicării:
Autorităţile iraniene spun că starul portughez Cristiano Ronaldo, legitimat la Al Nassr, nu va fi condamnat la 99 de lovituri de bici pentru că a îmbrăţişat o femeie iraniană. 

Totul a plecat de la întâlnirea dintre Cristiano Ronaldo şi artista iraniană Fatemeh Hamami, care pictează cu picioarele. În clipul video postat de artistă, se vede cum Ronaldo o îmbrăţişează pe aceasta şi o sărută pe frunte în momentul în care ea îi înmânează portretele cu el. 

După această întâlnire, mai multe publicaţii internaţionale, printre care TMZ, New York Post sau Fox Sport, au scris că Ronaldo ar putea fi condamnat la 99 de lovituri de bici pentru gesturile sale, citând surse iraniene. Acuzaţia care i s-ar fi adus lui Ronaldo ar fi cea de adulter, legea iraniană interzicând atingerea unor altor femei de către bărbaţi căsătoriţi. 

Se pare, însă, că ştirile au fost false. Ambasada Iranului din Spania a transmis că împotriva lui Ronaldo nu va fi depusă nicio plângere, conform Insider

"Negăm orice acuzaţie adusă de vreo instanţă împotriva unui atlet internaţional în Iran. Ronaldo a fost foarte bine primit de oameni şi de autorităţi cât a fost în Iran, între 18 şi 19 septembrie. Întâlnirea a fost sinceră şi a fost lăudată atât de oamenii din ţară, cât şi de autorităţile sportive", a transmis Ambasada Iranului în Spania. 

Potrivit sursei citate, declaraţia privind posibila condamnare a lui Ronaldo a fost făcută pe Instagram de un avocat iranian, pe nume Ali Gandomi. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Stiri
Tagurile articolului: cristiano ronaldo  fotbal  iran  lovituri de bici 

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

pixel