Superliga Romaniei Joacă Ştefan Bodişteanu contra Oţelului în prima etapă? Bogdan Andone a intervenit peste reporter la conferinţa de presă
Data publicării:
Ştefan Bodişteanu a semnat un contract pe 3 ani cu FC Botoşani, după ce anul trecut a evoluat sub formă de împrumut la Oţelul Galaţi. 

La conferinţa de presă organizată de botoşăneni înainte de meciul cu Oţelul Galaţi din prima etapă, un reporter i-a urat bun venit la FC Botoşani şi l-a întrebat ce părere are despre faptul că va debuta la FC Botoşani chiar împotriva fostei sale echipe. 

În acel moment, Bogdan Andone a intervenit. 

"Stai să vedem. Ce debut? De unde ştiţi că debutează?", a intervenit Bogdan Andone. 

"Le mulţumesc tuturor pentru şansa de a juca la această echipă. Sunt concentrat 100% să avem un început şi un parcurs cât mai bun şi mai constant. Vreau să fac totul pentru a îndeplini obiectivele clubului. E o echipă care are multe de spus, o echipă foarte bună în care cred că mă pot încadra cât mai bine. 

Cu siguranţă, Oţelul este o echipă foarte puternică din punct de vedere fizic, agresivă, dar trebuie să ne ridicăm la înălţimea acestui joc. Jucăm acasă şi trebuie să scoatem maximum din acest meci", a spus şi Ştefan Bodişteanu. 

În vârstă de 21 de ani, Bodişteanu a semnat cu roş-alb-albaştrii un contract valabil pe o perioadă de trei ani de zile.

Născut la Chişinău, pe data de 01.02.2003, Bodişteanu a evoluat în peste 37 de meciuri pentru toate naţionalele de juniori ale României, marcând de şase ori.

Format la Academia Hagi, noua achiziţie a echipei FC Botoşani poate acoperi mai multe posturi în linia de mijloc a terenului, evoluând atât ca mijlocaş stânga, cât şi ca mijlocaş ofensiv.

În sezonul trecut, Ştefan Bodişteanu a evoluat sub formă de împrumut la Oţelul Galaţi. Anterior, el a mai jucat la Academia Hagi, Viitorul Constanţa, Farul Constanţa şi CSA Steaua.

În această vară, FC Botoşani i-a mai transferat pe portarul Eduard Pap (Oţelul Galaţi) şi pe mijlocaşul argentinian Gaston Manuel Chapi Romano (OS Belenenses). De asemenea, fundaşul central Daniel Celea şi fundaşul dreapta Romario Benzar şi-au prelungit contractele.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Ce se întâmplă dacă Rapid pierde meciul cu Unirea Slobozia

Rapid are o singură victorie în campionat în acest...



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel