Turnee WTA Kim Clijsters o apără pe Simona Halep, după înţepăturile lui Caroline Wozniacki
Data publicării:
Daneza Caroline Wozniacki a înţepat-o pe Simona Halep după revenirea pe teren şi a spus că nu i se pare normal ca o jucătoare care a fost suspendată pentru dopaj să primească wild card-uri la turnee de top. Kim Clijsters, fostă jucătoare de top, îi ia apărarea Simonei. 

"Aceasta nu este o critică îndreptată către Simona, ci către cineva care a trișat intenționat, a fost testat pozitiv pentru un produs interzis... Înțeleg că turneele vor vedete, iar aceasta este părerea mea personală, nu cred că acești oameni ar trebui să beneficieze de invitații” a declarat Wozniacki. 

Daneza a continuat explicația, spunând: "Când vrem să revenim, chiar și după ce a fost greșeală, după cum am înțeles, trebuie să o luăm din nou de la bază. Suspendarea Simonei a fost redusă, nu a fost anulată”. 

Simona Halep i-a transmis un mesaj scurt danezei la revenirea în România, după eliminarea de la WTA Miami. 

"Nici nu m-am mai gândit la acest subiect. Pot să repet ce am mai zis. Ar fi bine să citească decizia TAS mai bine. Iar dacă nu înțelege, să i se traducă”, a declarat Simona Halep pe aeroportul Otopeni. 

Kim Clijsters, fostă jucătoare australiană de top, îi ia apărarea Simonei Halep în acest "duel". 

"Dacă cineva este testat pozitiv pentru că a luat ceva ca să devină o sportivă mai bună, atunci sunt sută la sută de acord cu Caroline. Dar situația lui Halep este complet diferită. Ea a fost testată pozitiv fără să știe că are acea substanță. Să ne aducem aminte ce a spus despre Sharapova în trecut.

Asta arată viziunea ei asupra dopajului. În mintea lui Halep, ea nu a trișat și eu cred asta,” a spus Kim Clijsters în podcastul găzduit de Andy Roddick. 

Simona Halep a revenit în circuitul WTA după ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a decis să îi reducă suspendarea pentru dopaj de la 4 ani, cât dictase ITIA iniţial, la doar 9 luni. 

CITEŞTE ŞI Simona Halep e conştientă că are şanse minime să ajungă la Jocurile Olimpice. "Trebuie să fiu foarte profesionistă"


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Turnee WTA

logo icon Articole similare

Turnee WTA Jaqueline Cristian, învinsă în optimile de la Ningbo

Românca nu a profitat de șansa de a juca în optimi, în...

Turnee WTA Încă o mămică revine în circuitul WTA

În ultimii ani, numeroase sportive au revenit pe...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Când va fi oficializat transferul lui Lukas Zima la FCSB

FCSB s-a înțeles cu Petrolul Ploiești în privința...


logo icon Cele mai citite
Imagine de Phillip Kofler de la Pixabay

Adevărul despre Daniel Badislav, cel mai "greu" portar din lume, după ce s-a spus că a provocat demisia a 4 antrenori şi un atac de cord fatal altuia

Sursa: Agerpres

Ianis Stoica, declaraţie de dragoste pentru Rapid? Ce a spus atacantul naţionalei U21 după succesul cu Elveţia din Giuleşti

Agerpres

Marcel Puşcaş trage concluziile despre Dorinel Munteanu şi Daniel Pancu: Pudibonzi sunt, au fost şi vor exista

Agerpres

Dorinel Munteanu, declaraţii înainte de duelul cu U Cluj. A recunoscut că sunt întârzieri salariale la unii jucători, dar anunţă că nu există pericolul depunctării

pixel