Superliga Romaniei Liţă Dumitru îl face praf pe Marius Şumudică. "E nebun, în sens propriu. Nu ştiţi că are certificat de nebun?"
Data publicării:
Fostul internaţional Liţă Dumitru a fost întrebat dacă Marius Şumudică ar fi fost o soluţie mai bună pentru FC Rapid decât nord-irlandezul Neil Lennon şi a răbufnit. 

"Cine?! Credeam că vorbim serios... Ceva, ceva calități are, dar nu te poți încurca vreodată cu el! Șumi e nebun! În sens propriu! Nu știți că are certificat de nebun?!

Uite, vă dau un exemplu ca să știți cu cine aveți de-a face. Prin '96 sau '97, când am antrenat ultima oară în Giulești, el juca acolo. La un meci, în care îl trimisesem vârf de careu, el tot ieșea în bandă să centreze. I-am zis de nu știu câte ori: 'Cui centrezi, mă, dacă tu ești atacantul central?!'. El se uita la mine cu o față de parcă îi spuneam cine știe ce minuni.

După o altă partidă, intru în vestiar, Șumudică al meu pe masa de masaj urla cât putea: 'Mi-e rău, mi-e rău!'. 'Ce are ăsta, mă?', l-am întrebat pe doctor. Doctorul ridica din umeri: 'Nu știu, zice că-i îi este rău și atât'. Mă duc la Șumi: 'Ce-ai, mă, ce s-a întâmplat?!'. Repet, el nu fusese accidentat, terminase meciul fără probleme.

'Nea Liță, mi-e rău! Vă rog să nu mă scoateți afară!'. El îmi cerea să nu-l schimb! Meciul era gata, iar el îmi cerea să-l las să mai joace! L-am întrebat și pe Marian Rada, care era secundul meu atunci: 'Ce-i cu ăsta?!'. La care Rada, dând a lehamite din mână: 'Ce, nu știi?! Are certificat de nebun!'”, a spus Liță Dumitru, potrivit iamsport.ro.

Totuşi, Liţă Dumitru crede că Dan Şucu a greşit când l-a numit pe Neil Lennon antrenor principal la FC Rapid. 

"Din ce am observat de la distanță, e un om care iubește fotbalul (n.r. Dan Şucu) și care vrea să facă bine. Din păcate, are sfătuitori proști! A îndepărtat aproape toți rapidiștii din club, iar asta nu e bine. Mai ales în Giulești.

Nu a dat lovitura cu Lennon! Până apucă el să priceapă cu ce se mănâncă fotbalul pe la noi, îl aleargă galeria pe șine, cum făcea și cu noi!", a mai declarat fostul internaţional. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Ce se întâmplă dacă Rapid pierde meciul cu Unirea Slobozia

Rapid are o singură victorie în campionat în acest...



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel