Superliga Romaniei Liviu Ungurean a spus de ce nu mai este şef al galeriei Rapidului. Cine va da de acum tonul pe Giuleşti
Data publicării:
Liviu Ungurean s-a retras în urmă cu câteva zile din postura de şef al galeriei Rapidului, iar acum spune şi care a fost motivul. 

Conform Vişiniu.ro, Liviu Ungurean a spus că "e un moment greu în viața mea. Atâta timp cât sunt sub control judiciar și nu pot să intru pe stadion… Ce rost ar mai avea? Nu am voie să intru în arenele sportive nici când nu e meci cât timp voi fi sub control judiciar. Astea sunt obligațiile, deși eu nu am făcut nicio infracțiune pe stadion ca să îmi fie interzis pe stadion. Asta este decizia luată de procurorul de caz, care probabil… Nici nu știu ce naiba să mai spun. Așa vrea el, să nu mă lase pe stadion. Probabil eram prea bun și făceam o treabă prea frumoasă acolo ca să mai fiu lăsat. Ei vor să fie urât". 

Cine va da tonul galeriei pe Giuleşti

Liviu Ungurean spune că nu se implică deloc în alegerea noului şef de galerie, dar a cerut grupurilor care formează galeria să se pună de acord. 

"Eu nu vreau să mă implic absolut deloc. Am cerut grupurilor să se strângă cu toții, să stea la masă și cel care va fi cel mai dedicat și care își va dori foarte mult să conducă galeria și își va priva familia, soția, copiii și părinții de dragostea lui și va pune Rapidul pe primul loc, acela va fi omul care va conduce Peluza Nord. Un șef de galerie trebuie să fie dedicat 100%, să lase toate problemele. Nu știu când vor lua decizia. Ei decid", a mai spus Liviu Ungurean.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

UEFA Europa League Cine a fost jucătorul no 1 al FCSB în meciul cu PAOK Salonic

FCSB a reușit victoria în al doilea meci din Europa...


logo icon Cele mai citite
Sursa: ascotelul.ro

Agentul lui Alexandru Pop confirmă. Trei oferte refuzate pentru atacantul Oţelului

Agerpres

Oțelul Galați - CFR Cluj se amână din nou. Când se joacă FC Botoșani - FCSB

Agerpres
BREAKING NEWS

Simona Halep obține prima victorie din ultimii doi ani. Primele declarații ale româncei după meci

FOTO: DC News
BREAKING NEWS

Simona Halep, eliminată de la WTA Hong Kong în optimi. Fără speranţe în faţa Annei Blinkova

pixel