Superliga Romaniei Liviu Ungurean rămâne liderul galeriei Rapidului. Anunţ în direct
Data publicării:
Liviu Ungurean a anunţat recent că face un pas în lateral şi nu va mai conduce galeria Rapidului. De atunci, însă, nu a fost numit un nou lider, iar Ungurean anunţă că va reveni în fruntea suporterilor. 

Pe 29 iunie, Liviu Ungurean anunţa că nu va mai fi liderul galeriei Rapidului, după peste un deceniu de continuitate. 

"După mai bine de un deceniu de serviciu și pasiune dedicată, a venit timpul pentru mine să fac un pas în lateral si să las frâiele in mâinile unei noi generații. A fost o onoare să fac parte din acestă frumoasă comunitate, să stau alături de voi în tribune în zilele de glorie și în cele mai puțin favorabile. Am avut privilegiul să văd cum suportul nostru necondiționat a ajutat clubul să crească și să se dezvolte, să trecem împreuna prin momente de bucurie neîngrădită si de dezamăgire profundă. Împreuna am trăit emoția pură a fotbalului și pentru asta vă sunt profund recunoscător. Pe măsură ce mă retrag, sunt încrezător că las galeria în mâini capabile, care vor continua să poarte cu mândrie culorile clubului. Sunt entuziasmat să văd ce ne rezervă viitorul si să susțin clubul de pe margine alături de voi. Vă mulțumesc tuturor pentru sprijinul, prietenia și loialitatea voastră! Să rămânem uniți în sprijinul echipei noastre, azi si întotdeauna!

Cu toată căldura si recunoștința, al vostru Liviu Ungurean( Bocciu)", a scris acesta pe Facebook.

Niciun membru al galeriei nu a fost avansat pentru a prelua frâiele galeriei, astfel că Liviu Ungurean anunţă că va reveni în fruntea suporterilor după ce i se va ridica interdicţia. 

"Băieții au spus că vor să mă aștepte și nu vrea nimeni să iasă în față. Voi reveni în peluză după ce îmi rezolva problemele și mi se va ridica interdicția.

Mă apreciază pentru că știu ce am construit împreună și că am fost alaturi de Rapid în cele mai grele momente și am unit suporterii”, a mai spus Liviu Ungurean pentru Fanatik

CITEŞTE ŞI Unde a dispărut Viorel Moldovan. FC Rapid vine cu răspunsul/ Acuzele la adresa lui Neil Lennon, dezminţite

Anunţ cu privire la Neil Lennon. "Noi vom susţine echipa indiferent ce se va întâmpla" 

CITEŞTE ŞI Dan Șucu, sfătuit de un fost patron al giuleștenilor: „Să fie pus Marius Șumudică antrenor la Rapid”

"Cei care l-au adus pe Lennon decid și iau măsurile pe care le consideră. Nu cred că a existat niciun conflict între Lennon și Săpunaru. Galeria Rapidului nu îl va contesta. Noi susținem Rapidul, nu pe X sau pe Y.

Dacă ar fi fost un antrenor român cu siguranță am fi avut o ședință până acum. Suntem într-o situație foarte dificilă, iar jocul lasă de dorit. Asta e marea problemă. Nu jucăm.

E un antrenor care vine din altă lume și nu știe ce înseamnă Rapidul. Nu vreau să creadă că îl amenințăm sau să se sperie de noi. Așa că preferăm să nu facem nicio ședință cu jucătorii sau cu el. Noi vom susține însă echipa indiferent ce se va întâmpla”, a mai punctat Liviu Ungurean.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

Fotbal Nicolae Dică a plecat de la FC Argeş

Nicolae Dică nu mai este antrenorul celor de la FC...


logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel