Superliga Romaniei Lui Cristi Manea îi place mult în Giulești: „M-au dat pe spate suporterii, sunt cei mai frumoși din țară!”
Data publicării:
Fotbalistul va debuta ca jucător al Rapidului în noul sezon al Superligii sâmbătă, 13 iulie, împotriva celor de la UTA Arad.

Jucătorul în vârstă de 26 de ani și-a încheiat colaborarea cu CFR Cluj în această vară, semnând un contract de trei ani cu Rapid București.

Cristi Manea rămâne tot în tricoul vișiniu în noul sezon al Superliigii, competiție care va debuta sâmbătă, 13 iulie. De această dată, însă, Manea va juca pentru echipa din Giulești, a cărei suporteri l-au impresionat dintotdeauna.

De cinci ori campion al României cu echipa CFR Cluj, Cristi Manea speră ca stagiunea 2024/2025 să aducă trofeul Rapidului, mai ales că el a reușit să triumfe de multe ori în formația clujeană.

„Nu m-am simțit pe niciun teren așa bine cum m-am simțit când am jucat contra Rapidului”

„Sunt foarte fericit să îmbrac tricoul Rapidului. Încă de mic, am apreciat această echipă, pentru că unchiul meu este un rapidist înfocat. Chiar vine la meciuri cu trenul, de la Constanța.

Cel mai mult m-a atras la acest proiect viziunea pentru viitor, pentru că se bazează pe tineri, chiar sunt mulți jucători tineri aici. Suntem vreo 4-5 cu experiență, restul...sunt copii sau străini cu calitate, destul de tineri. Sunt bucuros să îmbrac tricoul Rapidului. M-au dat pe spate suporterii, care sunt cei mai frumoși din țară, după părerea mea. Și eu spuneam lucrul acesta și când eram la (CFR) Cluj. Așa atmosferă să creezi în Liga 1...Eu nu m-am simțit pe niciun teren așa bine cum m-am simțit când am jucat contra Rapidului, în Giulești!

Mi se pare fantastic pentru România! Nici în afară, am jucat multe meciuri în străinătate și nu mi-a dat emoția asta constructivă. Chiar dacă sunt suporterii adverși, pentru mine, tot mă motivează! Nu sunt genul de jucător care se teme. Îmi place mult mai mult să joc cu stadionul plin decât fără spectatori., a spus Cristi Manea.

Obiectivul principal al Rapidului, câștigarea campionatului

Cristi Manea a mai mărturisit că se simte foarte bine în Giulești, fiind primit cu „brațele deschise” de către noii săi colegi, chiar dacă aceștia i-au fost adversari mulți ani.

„Am venit aici să facem suporterii, oamenii care țin cu Rapid, fericiți, să reușim să câștigăm campionatul...Am verificat, cred că ultimul campionat câștigat este în 2003...De obicei, cam pe unde mă duc eu, am reușit să câștig un trofeu. Sper din toată inima să câștigăm un trofeu și aici.

Vreau să le mulțumesc colegilor, pentru că m-au primit foarte bine, aș zice că suntem de o viață colegi. Am jucat contra multora dintre coechipierii de acum...M-am integrat foarte bine, sper să reușim să avem mare succes împreună.”, a mai spus noul jucător al Rapidului, potrivit canalului oficial de Youtube al clubului.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Ce se întâmplă dacă Rapid pierde meciul cu Unirea Slobozia

Rapid are o singură victorie în campionat în acest...



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel