Stiri Lui Neymar nu îi merge nimic bine. Bruna Biancardi a anunţat despărţirea de fotbalistul lui Al-Hilal
Data publicării:
După ce a fost implicat în mai multe scandaluri de infidelitate, Neymar a rămas şi singur. Mama fetiţei sale, Bruna Biancardi, a anunţat despărţirea de fotbalistul brazilian, la nici 2 luni după ce a născut. 

Modelul Bruna Biancardi, care a născut în octombrie o fetiţă din relaţia cu starul brazilian Neymar, a anunţat marţi despărţirea de fotbalistul echipei saudite Al-Hilal, implicat în scandaluri de presupusă infidelitate pe reţelele de socializare, transmite EFE.

Este o chestiune privată, dar, întrucât zilnic se vehiculează ştiri, presupuneri şi glume, vă informez că nu am nicio relaţie cu nimeni, a declarat modelul într-un mesaj pe care l-a publicat pe contul său de Instagram.

Neymar şi Biancardi erau împreună din 2021, dar au avut ocazional despărţiri în această perioadă din cauza presupuselor cazuri de infidelitate ale internaţionalului brazilian, scrie Agerpres.

"Suntem părinţi şi acesta este motivul legăturii noastre"



Bruna Biancardi a adăugat că relaţia cu Neymar se mărgineşte doar la grija faţă de fiica lor: Suntem părinţii lui Mavie şi acesta este motivul legăturii noastre. Sper să înceteze legătura mea cu ştirile frecvente (despre presupuse cazuri de infidelitate a lui Neymar). Mulţumesc foarte mult.

Despărţirea a fost anunţată la scurt timp după ce presa a relatat unele dintre presupusele infidelităţi ale fotbalistului şi la câteva luni după ce modelul l-a iertat public pentru unul dintre aceste cazuri.

Pe când partenera sa era însărcinată, Neymar a fost nevoit să folosească reţelele de socializare pentru a recunoaşte public că şi-a trădat partenera cu un alt model şi să-şi ceară iertare.

Neymar se recuperează în Brazilia după o intervenţie chirurgicală delicată pe care a suferit-o după ce s-a accidentat grav la genunchiul stâng în meciul Brazilia - Uruguay (0-2) din 17 octombrie, în preliminariile Cupei Mondiale din 2026.

Deşi este obligat să se odihnească, ştirile din presă indică faptul că starul brazilian a găzduit duminică o petrecere la conacul său din Mangaratiba, o staţiune de pe litoralul de pe coasta de sud a statului Rio de Janeiro, în care ar fi încercat să o seducă pe actriţa Natlhalia Morais, care se pare că l-a respins.

O zi mai târziu, creatoarea de conţinut pentru adulţi Aline Farias a publicat conversaţii compromiţătoare pe care le-a purtat cu Neymar pe reţelele de socializare şi în care fotbalistul i-a cerut să-i trimită fotografii intime.

Jucătorul de la Al-Hilal, într-un mesaj în care s-a referit la influencer într-o manieră nepoliticoasă, a explicat pe reţelele de socializare că acele conversaţii sunt vechi.

Starul selecţionatei Canarinha mai are un băieţel, David Lucca, născut din relaţia sa cu Carolina Dantas, în august 2011, scrie Agerpres. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Stiri

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

pixel