Superliga Romaniei Luka Gojkovic şi-a aflat pedeapsa, după cartonaşul roşu de la meciul cu Petrolul
Data publicării:
Mijlocaşul Luka Gojkovic, de la FC Rapid, a aflat cât a fost suspendat după ce a primit cartonaşul roşu în meciul dintre Petrolul şi FC Rapid, scor 1-0. 

În minutul 87 al partidei de pe stadionul Ilie Oană, Luka Gojkovic a fost eliminat după ce şi-a lovit un adversar cu cotul. LPF a decis să îi acorde mijlocaşului o suspendare de 2 etape, dar şi o amendă. 

"ACS Petrolul 52 vs. FC Rapid 1923 - Eliminare Gojkovic Luka (oaspeți) - În temeiul art. 63.1.b, raportat la art. 63.2.4.a din RD, se sancționează jucătorul  cu suspendare pentru două meciuri și penalitate sportivă de 3.000 lei", se arată în decizia LPF.

Marius Şumudică spunea, după meci, că Gojkovic ar trebui suspendat 2 ani 

”În momentul în care joci cu 3 fundași centrali în sistemul ăsta, cei doi fundași centrali din părțile laterale trebuie să aibă progresie cu mingea, calitate tehnică, să urce și să creeze superioritate numerică.

Ei au jucat interi cu Petrila și Gojkovic, de unde l-au găsit pe băiatul oare. Am înțeles că au dat câteva sute de mii de euro pe el. Ce a făcut el e de cartonaș roșu clar și doi ani de zile să nu mai apară pe teren. I-a spart nasul cu cotul. Nu se poate așa ceva.

E un jucător foarte lent, are un control bun de minge. Nu poate să joace 8 niciodată. El e bun ca număr 6. Un inter în sistemul ăsta cu 3 fundași trebuie să ceară mingea în profunzime, să dea lungime echipei”, a spus Marius Șumudică la Fanatik. 

Cristi Săpunaru: Mi-e ruşine să vorbesc despre titlu 

"Consider că nu meritam să pierdem. Nu am reușit să înscriem, ei au avut o fază și au marcat. Așa s-a scris istoria meciului. Prima repriză bună, a doua repriză dezastruoasă. Să ai două puncte după trei etape este extrem de puțin. Să pierzi un derby împotriva Petrolului este urât pentru noi, dar n-avem ce să facem. Le-am zis că derby-urile se câștigă cu inima.

N-am ce să discut, eu sunt jucătorul Rapidului, mă pregătesc. Dacă este nevoie de mine voi intra, dacă nu, voi sta pe bancă. Nu simt nimic, asta e. Cum să mă împac cu statutul, mă antrenez și asta e tot.

Mi-a explicat că atunci când o să fie nevoie de mine o să fiu introdus. Este decizia dânsului (n.r. Neil Lennon), el a decis, el răspunde. Singura chestie pe care trebuie să o fac este să mă antrenez. 

Trebuie să schimbăm mentalitatea și agresivitatea pozitivă. Când suntem în fața porții trebuie să băgăm mingea în poartă. Nu dau vina pe colegi, dar și la meciul cu CFR Cluj s-a ratat mult...

După trei etape avem două puncte. Mi-e rușine să vorbesc de titlu când avem două puncte după trei etape. Trebuie să strângem rândurile și să facem ceva, așa nu se mai poate. Cu Sepsi o să fie un vulcan pe Giulești.

Dacă nu câștigăm acest meci, o să fie rău pentru toată lumea. Câtă răbdare să aibă? Promitem, dar trebuie să și facem. Nu știu dacă e un ultimatum. Au venit la un derby, au venit să ne susțină.

Au fost supărați. E normal, îi înțeleg. Singura chestie pe care putem să o facem este să ne cerem scuze și să spălăm această rușine”, a spus Cristi Săpunaru după meci. 

Kamara, de la CFR Cluj, o singură etapă de suspendare 

"FC CFR 1907 Cluj vs. Universitatea Craiova - Eliminare Kamara Mohammed (gazde) - În temeiul art. 63.1.g, raportat la art. 63.2.1 din RD, se sancționează jucătorul cu suspendare pentru un meci și penalitate sportivă de 740 lei", mai transmite LPF.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel