Superliga Romaniei Mai sunt 3 zile până la startul Ligii 1, dar Andrei Nicolescu recunoaşte că Dinamo e în urmă cu transferurile. Obiectivul declarat pentru noul sezon
Data publicării:
Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, recunoaşte că echipa este în urmă cu câteva transferuri, cu doar câteva zile înainte de debutul în noul sezon al Ligii 1, contra celor de la CFR Cluj.

"Suntem într-o perioadă în care încercăm să reconstruim Dinamo aşa cum am declarat întotdeauna. Recunoaştem că suntem un pic în urmă cu câteva transferuri, dar trebuie să ţinem cont că suntem prima ţară în care începe campionatul. Începem foarte-foarte devreme, iar jucătorii de calitate pe care îi doreşte Dinamo şi antrenorul nostru este destul de complicat de convins de adus în acest moment. Am spus că ne mai dorim 4-5 transferuri, lista de jucători străini încă e deschisă. Încercăm să facem alegerile cele mai bune, asta e cel mai important. Pentru că am constatat că în trecut nu am făcut mereu alegeri chiar extraordinare şi am vrea să evităm să greşim. Plecări nu vor mai fi", a spus acesta la evenimentul de prezentare a noilor tricouri. 

Obiectivul declarat pentru noul sezon


"Obiectivul real al lui Dinamo, cel în care credem toţi, este că ne-am asumat că ne vom bate pentru play-off. În acelaşi timp spunem că nu ar fi o tragedie dacă am încheia la final pe un loc 7 sau 8, dar nu mai jos. Evidentă că ar fi o surpriză plăcută să fim în play-off. Este şi un risc, pentru că ne-am asumat să construim după mult timp, nu mai vrem soluţii de moment, soluţii de un an", a menţionat Nicolescu.

Dinamo debutează în noul sezon al Ligii 1 contra celor de la CFR Cluj, în deplasare, iar Zeljko Kopic spune că echipa sa poate pleca cu punct sau puncte din Gruia. 

"Este un adversar dificil. Jucăm în deplasare, dar sunt încrezător. Suntem într-o formă bună şi vom merge acolo ca să facem un joc bun şi să dăm totul pentru puncte", a completat Zeljko Kopic. 

Sezonul trecut, Dinamo s-a salvat de la retrogradare în urma barajului cu Csikszereda, scor general 2-0. În această vară, dinamoviştii au făcut mai multe transferuri de perspectivă, printre care Cătălin Cîrjan, Adrian Caragea sau Alexandru Roşca. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Ce se întâmplă dacă Rapid pierde meciul cu Unirea Slobozia

Rapid are o singură victorie în campionat în acest...



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel