Superliga Romaniei Margiotta, fost jucător al lui FC Botoşani, spune că nu şi-a primit banii de la club. Ameninţă că se duce la FIFA
Data publicării:
Francesco Margiotta a jucat la FC Botoşani în a doua jumătate a sezonului trecut, iar acum acuză că nu şi-a primit toţi banii pe contract. 

”Ca om am fost fericit cu experiența din România pentru că am văzut un loc nou. Totuși, din punct de vedere sportiv, nu a fost o experiență bună. Mă plăteau cu întârziere. M-am plâns de acest lucru și au încercat să mă dea afară. Staff-ul a încercat să medieze situația, dar nu am mai jucat.

În timpul sezonului mereu au existat întârzieri salariale. Ultimul salariu trebuia să intre pe 30 iunie, dar încă nu l-am primit. L-am întrebat politicos pe președinte când va plăti și nu mi-a răspuns.

Va trebui să iau măsuri legale și voi merge la FIFA. Din punct de vedere uman recomand o experiență ca aceasta, însă profesional a mers rău.

Ce urmează acum? Impresarii mei discută cu anumite echipe, sunt nerăbdător să revin. Să începi pregătirea devreme ajută”, a spus Francesco Margiotta, pentru TMW.

Am încercat să obţinem un punct de vedere de la finanţatorul FC Botoşani, Valeriu Iftime, însă acesta nu a putut fi contactat până la momentul publicării acestui material. 

Margiotta s-a despărţit de FC Botoşani în această vară 

"Mulțumim, Francesco Margiotta!

 FC Botoșani anunță despărțirea de atacantul italian Francesco Margiotta, sosit pe „Municipal” în iarna acestui an. Acesta a evoluat în patru partide pentru „roș-alb-albaștri”, marcând un gol.

 Îi mulțumim lui Francesco pentru perioada petrecută alături de noi și îi dorim mult succes pe viitor!", au transmis botoşănenii la jumătatea lunii iunie. 

FC Botoşani s-a salvat de la retrogradare sezonul trecut în urma barajului cu CS Mioveni, scor general 2-0. 

În noul sezon, FC Botoşani a pornit cu stângul, după înfrângerea de pe teren propriu, scor 2-3, cu cei de la Oţelul Galaţi, Antrenorul Bogdan Andone a fost eliminat după proteste vehemente la adresa arbitrului. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel