Superliga Romaniei Marius Măldărășanu, deloc mulțumit de remiza albă cu Universitatea Craiova: „Așa nu se poate!”
Data publicării:
FC Hermannstadt și Universitatea Craiova au încheiat meciul de vineri seară la egalitate, 0-0.

Al doilea meci din prima zi a noului sezon din Superliga României s-a desfășurat pe stadionul Municipal din Sibiu, între echipele FC Hemannstadt și Universitatea Craiova.

Cele două formații au avut diverse ocazii în timpul partidei, deși oltenii s-au bucurat de mai multe șanse pe tot parcursul meciului încheiat cu o remiză albă.

Măldărășanu: „Am tot cerut jucători”

În a doua repriză, jucătorii Universității Craiova au pus presiune pe sibieni, având șanse reale de a înscrie, fapt ce l-a nemulțumit pe antrenorul celor de la FC Hermannstadt. Marius Măldărășanu a declarat că în această formulă, echipa se va lupta în cea de-a doua parte a clasamentului, respectiv la salvarea de la retrogradare, contrar dorințelor de a accede în play-off.

„Cred că este un rezultat echitabil pentru că prima repriză a fost a noastră ca joc, ca ocazii. A doua repriză a fost a lor. Am suferit și la bancă. Mitriță a intrat și este un jucător care poate face diferența. Căbuz și-a făcut treaba.

Avem foarte mult de muncă. Toți ne pregătim de prima etapă. Avem probleme din punct de vedere al lotului. Lumea nu înțelege. Eu nu mă uit la buletin că are 34 de ani. Jucătorii tineri cresc cu jucători.

Așa nu se poate. Am vrut jucători, dar nu au fost aduși. Va fi dificil, suntem conștienți. Anul trecut am pierdut trei jucători pe parcursul turului. Îmi este foarte greu. Mă gândesc și la mine că am stat aici când a fost depunctarea și când s-au vândut jucători.

Săptămâna viitoare va fi una de gânduri. Suntem realișiti. Lumea se gândește la play-off. Ne batem la retrogradare. Asta e realitatea. Am tot cerut jucători. Vreau jucători care vin la Hermannnstadt.

Sunt dezamăgit, normal, pentru că ai mei erau bucuroși pentru 0-0. Viitorul nu sună bine. Mi-am dorit jucători de la început. Înțeleg că este nevoie de bani. Trebuie să mă înțeleagă și lumea pe mine.

Trebuie să echilibrăm un pic balanța. Mă gândesc și la jucători. O să fie greu. Încerc să fac tot ce pot.”, a spus Marius Măldărășanu, după meciul de vineri seară.

Echipe de start

FC Hermannstadt: Căbuz – Căpușă, Găman, Bejan, Oroian – Biceanu, Murgia – Balaure, Deaconu, Neguș – Ianis Stoica

Universitatea Craiova: Popescu – Căpățînă, Maldonado, Badelj, Ndong – Crețu, Houri – Ivan, Paradela, Danciu – Koljic


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Ce se întâmplă dacă Rapid pierde meciul cu Unirea Slobozia

Rapid are o singură victorie în campionat în acest...



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel