Superliga Romaniei Marius Ștefănescu îl dă de gol pe Laszlo Dioszegi: „Sincer, n-am vorbit niciodată cu dânsul”
Data publicării:
Noul fotbalist al celor de la FCSB a negat faptul că a discutat cu Laszlo Dioszegi înainte de transferul de la Sepsi OSK.

Atacantul a fost transferat, în această vară, de către echipa campioană a stagiunii 2023/2024 de la formația covăsneană Sepsi Sfântu Gheorghe.

După numeroasele declarații ale patronului Laszlo Dioszegi privind șansele scăzute ca jucătorul să îmbrace tricoul roș-albastru, Ștefănescu a ajuns în formația condusă de Elias Charalambous și va evolua pentru FCSB, din sezonul ce urmează să înceapă.

Marius Ștefănescu: „Probabil că tot din supărare a dat acele declarații”

Explicația patronului covăsnenilor se concentra asupra unui șantaj pe care Ștefănescu l-ar fi întreprins, lucru negat de către jucător, în cele din urmă.

„Sincer, n-am vorbit niciodată cu dânsul! Probabil că tot din supărare a dat acele declarații. Probabil că-și dorea să mai rămân acolo.

Fiecare își face cumva planurile, apoi vine un transfer. Poate că nu se așteptau să vadă oferta asta. Dar și-au dat seama că e mai bine și pentru club și pentru mine să fac pasul ăsta”, a declarat Marius Ștefănescu, citat de golazo.ro.

 

Cum a explicat Dioszegi transferul lui Ștefănescu la FCSB

Patronul celor de la Sepsi a ținut să afirme faptul că mutarea s-a concretizat datorită insistențelor lui Ștefănescu, jucător care l-ar fi amenințat pe patron că se va lăsa de fotbal dacă nu i se permite transferul la FCSB.

„Am așteptat oferte din partea mai multor echipe, însă nu s-a concretizat nimic. Trebuia să apăr clubul, dar și jucătorul. Prioritățile noastre sunt clubul, echipa de fotbal și jucătorii, în această ordine.

Pot spune un singur lucru: poate m-am înșelat și nu aș fi trebuit să iau apărarea jucătorului. Nu trebuia să dau o declarație de genul celei din urmă cu câteva luni.

Dacă jucătorul vrea să plece, va pleca prin orice mijloc posibil. Inclusiv Bernd Storck ne-a implorat să îl lăsăm să plece, știind că gândul lui nu este la Sepsi.

Ștefănescu mi-a spus clar că dacă nu îl lăsăm să plece la FCSB, se lasă de fotbal”, declara Dioszegi, despre situația lui Marius Ștefănescu,


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Ce se întâmplă dacă Rapid pierde meciul cu Unirea Slobozia

Rapid are o singură victorie în campionat în acest...



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel