Superliga Romaniei Maxime Sivis a semnat cu Dinamo până în 2026. "A învăţat deja cele mai importante cuvinte în limba română"
Data publicării:
Dinamo Bucureşti a mai transferat un fundaş, după înfrângerea din prima etapă cu CFR Cluj, scor 3-2. 

"Bine ai venit în familia Câinilor roșii, Maxime SIVIS!

Clubul Dinamo 1948 București este încântat să anunțe oficial transferul fundașului dreapta Maxime Sivis.

Născut în Franța, în 1998, cu rădăcini congoleze, Maxime a evoluat ultima dată pentru francezii de la Guingamp, în Ligue 2, până la finalul sezonului trecut. 34 de meciuri a bifat în campionat, marcând un gol și oferind 2 pase decisive. Maxime a învățat deja cele mai importante cuvinte în limba română: Doar Dinamo București!

Maxime Sivis va îmbrăca tricoul alb-roșu până în 2026, cu opțiune de prelungire", a transmis Dinamo pe Facebook.

Gică Mihali, impresionat de Cătălin Cîrjan 

Fost campion cu echipa Dinamo București, Gică Mihali a fost impresionat de prestația noului jucător al formației din „Ștefan cel Mare”, Cătălin Cîrjan, chiar dacă fotbalistul nu s-a mai remarcat după golul reușit în minutul 14.

Cătălin Cîrjan a fost cel care a deschis scorul în prima partidă jucată de către dinamoviști în noul sezon al Superligii, în fața celor de la CFR Cluj, scor 2-3.

„Golul lui Cîrjan este de atacant de superclasă, nu oricine poate să dea așa. Toți dau dreapta-stânga, dau în portar, dar el a avut o execuție cu sânge rece, a băgat piciorul sub minge și a dat 'scăriță'.

Sper să mai aibă și continuitate, pentru că am înțeles că aici va avea posibilitatea să joace meci de meci. Trebuie să își demonstreze acest talent pe care-l are. Dar a fost o execuție de jucător rar, de atacant pursânge, nu oricine poate să reușească asta.

A avut o execuție extraordinară și sper să o țină tot așa, îi așteaptă meciuri multe și complicate de acum încolo. Ce-mi place e că Dinamo a început să dea credit tinerilor, văd că sunt foarte mulți jucători tineri români.

Am înțeles că vor să mai aducă 2-3 jucători. Au adus tineri talentați, dar le mai trebuie vreo doi fotbaliști cu experiență mare. Cred că au nevoie de un fundaș central și de un atacant central.”, a declarat Mihali, potrivit gsp.ro.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

Fotbal Nicolae Dică a plecat de la FC Argeş

Nicolae Dică nu mai este antrenorul celor de la FC...


logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel