Superliga Romaniei Mesajul lui William Baeten, după transferul la FCSB: „Am venit aici ca un băiat, acum plec ca un bărbat”
Data publicării:
Jucătorul belgian a fost transferat de la FC U Craiova la campioana Superligii, FCSB.

William Baeten, noul jucător al celor de la FCSB

FCSB l-a transferat pe jucătorul belgian William Baeten de la clubul care a retrogradat în cea de-a doua ligă de fotbal, FC U Craiova. Patronul celor de la FCSB a plătit 300.000 de euro pentru 50% din drepturile federative ale fotbalistului în vârstă de 27 de ani.

Baeten a fost totodată ținta celor de la CFR Cluj, dar mutarea nu s-a mai realizat, în cele din urmă. Ardelenii au dorit să transfere doi jucători de la FC U Craiova, dintre care Baeten și Juan Bauza, dar argentinianul începe un nou sezon în Emiratele Arabe Unite, la Baniyas Club.

„Vreau să vă anunț că povestea mea cu FC U Craiova a ajuns la sfârșit. Acum patru ani am venit aici ca un băiat, iar acum plec ca un bărbat.

Sunt foarte recunoscător pentru oportunitatea pe care am primt-o la FC U Craiova. Sunt foarte recunoscător tuturor, colegilor, staff-ului, conducerii, tuturor celor care au fost parte din această familie.

Încă de la început m-am simțit bine primit. Vreau să le mulțumesc și suporterilor care ne-au împins de la spate și care ne-au susținut în acești patru ani frumoși.

Unul dintre cele mai frumoase momente ale mele la FC U Craiova a fost promovarea în prima ligă și, fără niciun dubiu, îi voi vedea în prima ligă în sezonul viitor.

Voi fi mereu alături de ei și nu îi voi uita niciodată. Vreau să îi văd înapoi în prima ligă. Toți sunt în inima mea pentru totdeauna.”, a spus William Baeten, într-un interviu pentru site-ul clubului oltean.

Suma de transfer pentru Baeten nu e cea reală, spune Mititelu

Suma de transfer nu l-a mulțumit pe Adrian Mititelu, finanțatorul clubului FC U Craiova, dar acesta recunoaște că rămânerea fotbalistului în cadrul echipei oltene nu i-ar aduce decât dezavantaje.

„Cu Baeten ne-am înțeles cu FCSB, am semnat, lucrurile sunt clare. Din păcate, ne despărțim de el, dar era inevitabilă această despărțire. Este un jucător de mare valoare și de mare caracter.

A participat într-un mod semnificativ în renașterea clubului. Eu sunt atașat sentimental de el, dar a trebuit să-i dăm drumul, are patru ani de Craiova în care și-a dedicat foarte mult activitatea pentru acest club.

La FCSB are alte oportunități, sunt convins că va ajunge la un club mare și ne-am păstrat jumătate din drepturile economice. Consider că am făcut o afacere bună, chiar dacă suma de transfer nu este una pe măsura așteptărilor noastre și pe măsura valorii sale. Chiar dacă pe termen scurt am pierdut, eu zic că pe termen mediu sau lung vom câștiga”, a spus Adrian Mititelu.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Ce se întâmplă dacă Rapid pierde meciul cu Unirea Slobozia

Rapid are o singură victorie în campionat în acest...



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel