Superliga Romaniei Modificare în contractul lui William Baeten la FCSB. "A spus Gigi deja"
Data publicării:
William Baeten a semnat cu FCSB, dar contractul său a suferit o modificare, anunţă Mihai Stoica. 

"În opinia mea, lucrurile legate de medical trebuie să rămână confidenţiale. Baeten a semnat, contractul a fost modificat un pic, nimic existenţial. Dar s-a semnat, el este jucătorul nostru. Nu pot să dau mai multe detalii. Poate va spune Gigi. Detaliile sunt confidenţiale, sunt în contract, sunt între noi şi jucători. Controlul clinic a ieşit perfect. Asta e tot ce vă pot spune. Restul a spus Gigi deja. Eu pot să spun doar că există o scară a durerii. Controlul clinic, pentru cei care nu ştiu, înseamnă manevrele pe care medicul le face jucătorilor ca să vadă dacă genunchii, gleznele sau muşchii au probleme grave. El nu a avut probleme în trecut, dar nu trebuie să ai probleme în trecut ca să poţi avea probleme în prezent. Noi de asta facem un control amănunţit, şi la genunchi, şi la inimă. La scara durerii stă foarte bine, nu îl doare nimic, poate să joace, e totul ok. 

În 2010, am încercat să transfer un jucător la Urziceni, Tavares, de la Maribor. Excepţional fotbalist. Controlul medical a relevat un edem, mi s-a spus că e riscant. Am zis că îmi pare foarte rău, şi lui, şi directorului sportiv de la Maribor. Nu am mai putut să îl mai luăm. A mai jucat 10 ani fără să lipsească un meci. E riscant! Asta spun şi medicii. E bine să ştii că poţi face prevenţie, totuşi. Tu poţi să îţi ţii genunchii din tonusul muscular, pentru că nu mai cade efortul pe genunchi. 

Asta facem cu toţi jucătorii. Unde nu există nicio problemă, nu e nicio clauză", a declarat Mihai Stoica la Prima Sport. 

Gigi Becali a dat de înţeles că Baeten are probleme la genunchi 

Gigi Becali a oferit o explicație din cadrul căreia se poate înțelege că Baeten ar avea o problemă la nivelul genunchiului la momentul actual, iar contractul său va propune ca, în cazul în care suferă o accidentare în zona respectivă, înțelegerea dintre el și club va fi reziliată.

„Să vedem la Baeten, să iasă rezultatul medical. A ieșit, dar să vedem ce zice doctorul. Nu știu dacă are probleme, să citească doctorul mâine. E ceva, un dubiu, nu așa de... la genunchi, da.

Dar nu e problemă! E ca luat. Eu nu le dau contractele până ce fac vizita medicală. Va trebui să scriem în contract că dacă se întâmplă o accidentare în acel loc, așa cum identifică medicul, atunci putem rezilia contractul.

Jucătorul o să vrea, altfel nu-i dau contractul. Eu te accept așa, dar dacă se întâmplă tot acolo...”, a afirmat Becali la emisiunea „Fotbal Club”, de pe DigiSport.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

Fotbal Nicolae Dică a plecat de la FC Argeş

Nicolae Dică nu mai este antrenorul celor de la FC...


logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel