Superliga Romaniei Motivul halucinant pentru care Dinamo a ratat două transferuri. "Două situaţii în două săptămâni, aceeaşi poveste"
Data publicării:
Dinamo Bucureşti mai vrea să facă transferuri în această vară, conform lui Andrei Nicolescu, însă două dintre încercările de a semna noi jucători au fost ratate dintr-un motiv halucinant. 

"Suntem într-o perioadă în care încercăm să reconstruim Dinamo aşa cum am declarat întotdeauna. Recunoaştem că suntem un pic în urmă cu câteva transferuri, dar trebuie să ţinem cont că suntem prima ţară în care începe campionatul. Începem foarte-foarte devreme, iar jucătorii de calitate pe care îi doreşte Dinamo şi antrenorul nostru este destul de complicat de convins de adus în acest moment. Am spus că ne mai dorim 4-5 transferuri, lista de jucători străini încă e deschisă. Încercăm să facem alegerile cele mai bune, asta e cel mai important. Pentru că am constatat că în trecut nu am făcut mereu alegeri chiar extraordinare şi am vrea să evităm să greşim. Plecări nu vor mai fi", a spus Andrei Nicolescu la evenimentul de prezentare a noilor tricouri. 

Dinamo, problemă cu soţiile fotbaliştilor 

Andrei Nicolescu a intrat în direct la Fotbal Club şi a spus că Dinamo a ratat două transferuri în această vară din cauza soţiilor fotbaliştilor, dar nu a dat numele fotbaliştilor. 

"Dinamo nu este un club stabil la momentul ăsta, un club care să meargă în sus. Dinamo trebuie să înceapă să construiască, iar din punct de vedere financiar să înceapă să fie stabil, să nu mai aibă fluctuaţii. Asta facem în acest an. Bugetul e stabil, pe bugetul pentru transferuri şi salarii pentru jucători există însă o fluctuaţie. Cât timp este până în 10% fluctuaţia, e bine. Când începe să sară de 20%, începi să te întrebi ce strategie ai făcut. 

Avem nişte poveşti un pic mai ciudate cu unii dintre fotbaliştii doriţi. Ni s-a întâmplat a doua oară ca un jucător, după ce a agreat totul cu noi, cu impresarul, să ne spună că nu mai vine pentru că soţia nu vrea să se mute în Bucureşti şi el nu se mută fără soţie. Nu îmi dau seama care e situaţia. La negocierile noastre nu a participat soţia. Nu am ajuns să încercăm să convingem soţia să vină în Bucureşti să vadă că oraşul e sigur. 

Sunt două situaţii în ultimele două săptămâni, aceeaşi poveste. Sunt jucători care evoluează în Europa. Avem prezentări, avem totul bine pus la punct, dar nu am reuşit să îi convingem să vină", a declarat Andrei Nicolescu. 

"Dinamo are o problemă cu soţiile", a spus râzând Radu Naum. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Ce se întâmplă dacă Rapid pierde meciul cu Unirea Slobozia

Rapid are o singură victorie în campionat în acest...



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel