Superliga Romaniei Noi lămuriri cu privire la marca Steaua, făcute de Gigi Becali
Data publicării:
Finanțatorul a anunțat că marca Steaua va ajunge în posesia clubului FCSB cât mai curând.

FCSB a înregistrat la EUIPO marca „Steaua București” și a primit aprobare, dar clubul CSA Steaua a făcut apel și urmează ca judecătorii să ia o decizie în acest sens. Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, este convins că va folosi marca Steaua cât mai curând posibil.

Becali: „Ne-a aprobat-o, au făcut ei opoziție, dar o vor respinge”

„Marca Steaua… Trebuie să ne vină rezultatul acum de la Madrid. Am înregistrat-o la Madrid, ei au făcut opoziție, mergem la judecată să facem revizuire. Dacă Europa ne dă marca Steaua…Că ne-a aprobat-o, dar au făcut ei opoziție, dar o vor respinge. Apoi venim aici, că avem marca Steaua în Europa. Noi n-am schimbat numele niciodată. FCSB e Steaua. Aici nu e vorba de nume, e vorba de ce crede suporterul.

Dacă vom câștiga, facem revizuire în România la hotărârea Înaltei Curți sau folosim motivarea la instanțele din România și apoi buluc pe capul lor. Dacă o să câștig acolo, o folosesc deja. Păi, dacă eu am marcă europeană? Am înregistrat, am marcă europeană.

Ei au făcut opoziție, nu? E marca Steaua și o să o folosim ca până acum. Știi ce o să vedeți? O să vedeți și marca lor anulată. La fotbal, nu la celelalte. Dacă cinci ani nu folosești o marcă, iar ei n-au folosit-o 10, e în decădere”, a spus Gigi Becali, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

 

Reacția asociației steliștilor la adresa declarațiilor lui Becali

Susținătorii Stelei nu au fost reținuți în a-i răspunde finanțatorului, adăugând și o ilustrație în postarea realizată pe pagina de Facebook a asociației AS47. O oaie îmbrăcată în veșminte preoțești și o cruce la piept este schițarea ironică la adresa lui Becali, imaginea adăugând și doi preoți - în partea dreaptă, respectiv partea stângă a personajului principal, cei doi fiind ilustrați într-o dimensiune mult mai mică față de protagonistul imaginii.

„Nu există nimic mai meschin în această țară decât personajul promovat constant de presă. Cu o cruce pe căciulă și imaginea de om credincios, acesta perpetuează minciuni și nesinceritate pentru a fura marca Steaua.

Ne-am dori să vedem un jurnalist curajos care să îl întrebe despre poruncile pe care le încalcă constant prin declarațiile sale.

Parcă era vorba despre furt, poftirea bunurilor aproapelui, mărturie mincinoasă... Și nu doar el e vinovat, ci și acei preoți sau arbitri îmbrăcați în veșminte care nu au curajul să îi spună că e pe o cale greșită.

Câți prefăcuți sunt pe lumea asta? Bătrânețea nu înseamnă pentru toți întelepciune și nimeni nu îi spune adevărul în față.

Nea Gigi, nu mai visa! Steaua nu ai avut-o și nu o vei avea niciodată. Nu te mai prezenta drept credincios, pentru că doar aduci o mare defavoare bisericii prin declarațiile și acțiunile tale. Furtul, minciunile, xenofobia și misoginia nu au nimic de-a face cu credința.”, au răspuns cei de la asociația AS47.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Costel Gâlcă vrea cele trei puncte în meciul cu FC Botoșani

Antrenorul Universității Craiova, Constantin Gâlcă, a...

Superliga Romaniei Marius Șumudică nu e dorit la Rapid

Antrenorul Marius Șumudică nu ar fi dorit de o parte...

Superliga Romaniei Când va fi oficializat transferul lui Lukas Zima la FCSB

FCSB s-a înțeles cu Petrolul Ploiești în privința...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Costel Gâlcă vrea cele trei puncte în meciul cu FC Botoșani

Antrenorul Universității Craiova, Constantin Gâlcă, a...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Ianis Stoica, declaraţie de dragoste pentru Rapid? Ce a spus atacantul naţionalei U21 după succesul cu Elveţia din Giuleşti

Agerpres

Marcel Puşcaş trage concluziile despre Dorinel Munteanu şi Daniel Pancu: Pudibonzi sunt, au fost şi vor exista

Agerpres

Oţelul, Corvinul, FCSB, Dinamo, Farul, U Cluj şi alte echipe rămân fără galerie? Suporterii anunţă că nu mai vin la meciuri

Colaj DCSport/Sursa foto: Agerpres

Înaintea duelului cu Otelul Galați, Sabău numește unul dintre cei mai buni mijlocași din Superliga

pixel